Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Ernstig verkeersongeluk Goes

Toegevoegd: 16-09-2011, 12.19 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Op de kruising Ringbaan Oost - Albert Joachimikade in Goes vond vrijdag om 09.45 uur een ernstig eenzijdig verkeersongeval plaats.

Een 78-jarige automobilist uit Goes reed, vermoedelijk door een onwelwording, tegen een lantaarnpaal. De man werd door agenten en enkele voorbijgangers uit zijn auto gehaald en brandweer en ambulance kwamen ter plaatse.


Ambulancemedewerkers hebben de AED aangesloten en de man is gereanimeerd. Door de brandweer werd de plaats van het ongeval afgeschermd omdat er behoorlijk wat publiek stond de kijken tijdens het reanimeren.

Na enige tijd kreeg de man weer een hartslag en hij is met de ambulance naar het ziekenhuis in Goes vervoerd. De hond van de man is door de politie naar het asiel gebracht. De auto moest worden weggetakeld. Hoe het nu met de man gaat, is niet bekend.

-->

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M@r (17-9-2011 om 17:21)
Nou Nuddie, geldt dus ook voor jou hè! Bedoeld werd dat de hulpverlening vaak word gehinderd door deze "live"kijkers. Zo....voldoende uitgespeld voor je?
Marjolein (17-9-2011 om 15:27)
Nu snap ik wel dat hoogbejaarde gevaarlijker zijn in het verkeer. Maar als iemand onwel wordt kan hij/zij hier niks aan doen. Dit kan op elke leeftijd voorkomen. Veel sterkte gewenst voor meneer en familie.
John (17-9-2011 om 13:28)
Vind dit heel erg en triest Het was , misschien wel een eenzame man . die zijn Hond wou uitlaten , misschien zijn enige maatje ! De hond zit nu in het asiel , zonder baasje . En inderdaad @JP die "petjes" zijn veel gevaarlijker . dit ongeluk is niet hard gegaan , gezien de schade , ook in jong mens kan onwel worden , ook door drugs , enz . Heel veel sterkte voor de 78 jarige man . dat hij snel mag herstellen , en zijn hond weer kan ophalen. in het asiel , hij zal zijn baasje erg missen .
Nuddie (17-9-2011 om 10:26)
Al die mensen die hier nu afgeven op de kijkers bij het ongeluk moeten niet zo schijnheilig zijn, jullie doen precies hetzelfde. Hoe kom je anders bij dit item terecht? Of je nou 'live' meekijkt, of op internet alle foto's doorspit, de rampsensatie is precies hetzelfde!!
JP (17-9-2011 om 08:31)
@ Jol Bejaarde mensen zijn indd regelmatig een gevaar op de weg (80 rijden op de snelweg ook een goed voorbeeld). Maar als je zulke mensen gaat aanpakken moet je wat mij betreft ook de zogenoemde "petjes" die in hun dikke auto's door de binnenstad scheuren aanpakken.. Deze zijn zo mogelijk nog erger
Laurens (16-9-2011 om 19:59)
Er is niets vervelender voor hulpverleners: Mensen die 'staan de kijken'. Bovendien staan ze (de kijkers) ontzettend in weg.
Cookie-instellingen beheren