Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Dode vrouw in Veerse Meer

Toegevoegd: 22-09-2011, 12.59 uur
Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - In het Veerse Meer bij Vrouwenpolder is vanochtend het stoffelijk overschot van een vrouw aangetroffen. Dat meldt de politie.


Rond 10.45 uur meldde een voorbijganger aan de Zeeuwse politie dat er een stoffelijk overschot in het Veerse Meer lag ter hoogte van de Noorddijk. Agenten van de Zeeuwse politie doen op dit moment onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer.

Het gaat volgens de politie om een vrouw. Een duikploeg van de Stadsgewestelijke brandweer heeft de technische recherche geassisteerd bij het bergen van het lichaam. Dat zal nader worden onderzocht om de exacte doodsoorzaak vast te stellen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dotje79 (23-9-2011 om 07:54)
Veel sterkte voor de nabestaande
Cookie-instellingen beheren