Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Autoschip Nauw van Bath voorlopig vast

Toegevoegd: 08-10-2011, 07.35 uur
Door: Roland de Jong
BATH - Het autoschip Republica Argentina dat vannacht vastliep in het Nauw van Bath blijft daar vermoedelijk nog uren liggen.

Het schip is vannacht rond 01.30 uur vastgelopen op een zandbank. Hoe dat heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk. Het vaargebied Nauw van Bath is berucht omdat daar in het verleden al regelmatig schepen aan de grond zijn gelopen.


De hulpdiensten spreken nog steeds van een GRIP 2-situatie. Het coördinatieteam bekijkt momenteel wanneer een poging kan worden gedaan het schip vlot te trekken. Het schip liep echter vast bij hoog water en pas rond half twee vanmiddag is het weer hoog water.

Rondom de boot liggen momenteel enkele Nederlandse en Belgische sleepboten, een politieboot en vaartuig van Rijkswaterstaat.

Volg ook de actuele updates op ons officiele Twitteraccount: klik hier.

Zie ook:
- Schip vastgelopen Nauw van Bath (08-10-2011)


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
East17 (8-10-2011 om 13:41)
@ west4, uw jattersbloed zal u wel bedoelen. gebeurt er een ongelukje, en dan staan ze al weer klaar met de gedachte of er niets te plunderen en te graaien valt. doe eens normaal man.
West4 (8-10-2011 om 10:43)
Mijn juttersbloed gaat koken als ik dit schip zie liggen op een zandbank ! Dit keer geen shampoo of koolzaadolie om mee te nemen, maar auto's. Ze zullen hem vanmiddag er wel afkrijgen denk ik.
Cookie-instellingen beheren