Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Uitslaande brand garagebox Goes

Toegevoegd: 25-10-2011, 23.22 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In Goes heeft dinsdagavond een uitslaande brand gewoed in een garagebox bij een woning aan de Fluitekruidstraat.

De brand brak rond 22.05 uur door nog onbekende oorzaak uit. Al snel kwamen de vlammen uit de garagebox. Omdat er werd gevreesd voor overslag naar de aangrenzende woning en garagebox werd opgeschaald naar middelbrand. Twee tankautospuiten en een ladderwagen kwamen ter plekke.


De bewoners van het huis, een gezin, konden zich op tijd in veiligheid brengen. Er kwam wel een ambulance ter plaatse om hen te onderzoeken. Met name over de kinderen heerste de angst dat zij rook hadden ingeademd.

Na ongeveer twintig minuten was de brand onder controle. De brand bleek beperkt te zijn gebleven tot de garagebox. De naastgelegen garage en woning hadden wel rookschade opgelopen.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (26-10-2011 om 18:28)
Was een brommobiel
Thera (26-10-2011 om 15:48)
@Marco, wat schiet je zelf op met die informatie, wil je het opkopen? Zoniet, dan lijkt me de door jou gevraagde info irrelevant. Sterkte voor de eigenaar
Frank (26-10-2011 om 10:26)
Ziet eruit als een smart , @marco
Marco (26-10-2011 om 09:01)
Wie kan er iets vertellen over het voertuig dat er in staat? wat voor iets is het?
Cookie-instellingen beheren