Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Hardrijder gesnapt tijdens videosurveillance

Toegevoegd: 27-02-2005, 16.30 uur
Door: Politie Zeeland

SINT ANNALAND - Van een 20-jarige automobilist uit de gemeente Tholen is zaterdagmiddag het rijbewijs ingenomen na een snelheidsovertreding.

Tijdens surveillance van de videoauto zagen agenten de automobilist met hoge snelheid rijden over de Postweg, richting Poortvliet. Hierop zetten zij de achtervolging in via de Kadijk, Schapenweg, Paasdijkweg, Bram Groenewegeweg waarna de hardrijder op de Langeweg in Sint Annaland aan de kant werd gezet.

De hoogstgemeten snelheid waarmee de 20-jarige automobilist had gereden was 139 km waar echter 80 km is toegestaan. Ter plaatse werd zijn rijbewijs ingenomen en proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750