Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Asbest vrij bij uitslaande brand

Toegevoegd: 06-01-2012, 23.21 uur
Door: Roland de Jong
HULST - Bij een uitslaande middelbrand in Hulst is vanavond asbest vrijgekomen. Niemand raakte gewond.


De eerste melding van de brand aan de Plattendijk kwam rond 20.45 uur binnen. De brand was al snel uitslaand. De brandweer schaalde op naar middelbrand en er werden twee tankautospuiten en een hoogwerker ingezet. In de schuur stond onder meer een aantal auto's.

Bij de brand is asbest vrijgekomen. De verspreiding is volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland beperkt gebleven tot het perceel van de schuur zelf. Het gebied waar asbest ligt is afgezet. De gemeente Hulst gaat er zorg voor dragen dat de asbest wordt opgeruimd. De naastgelegen schuur is dankzij de inzet van de brandweer behouden gebleven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren