Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Wasdroger in brand op zolder woning Sint-Maartensdijk

Toegevoegd: 08-05-2024, 18.19 uur
Wasdroger in brand op zolder woning Sint-Maartensdijk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SINT-MAARTENSDIJK - In een woning aan de Bloemenlaan in Sint-Maartensdijk heeft woensdag aan het begin van de avond brand gewoed. Er is niemand gewond geraakt.


Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) kwam rond 17.35 uur de melding binnen dat brand woedde op de zolder van een woning. Al snel na aankomst van het eerste blusvoertuig, was de brand, die woedde in een wasdroger, geblust. De brandweer schaalde op naar middelbrand maar de situatie viel gelukkig dus mee.

Nadat de brandweer controles had uitgevoerd en de woning had geventileerd, kon men terugkeren naar de kazerne. Er zijn geen mensen of (huis)dieren gewond geraakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (9-5-2024 om 11:35)
vergeten de filterts schoon te maken? of te vol gepropt? drogers moet je nooit op zoldrs zetten--beter beneden waar je er zicht op hebt.
joke (8-5-2024 om 21:19)
gelukkig met een sisser afgelopen .
Cookie-instellingen beheren