Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode bij auto te water Vlissingen

Toegevoegd: 12-01-2012, 13.57 uur - Update: 12-01-2012, 17.33 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is vanmiddag een auto te water geraakt. De bestuurder is overleden.


Het ongeluk gebeurde rond 12.20 uur. Het slachtoffer, een 61-jarige man uit Vlissingen, reed met zijn auto over de Eerste Binnenhavenweg bij de visafslag. Door onbekende oorzaak reed hij van de kade en belandde in het water.

Werknemers van de vismijn haalden de auto met een heftruck boven water. De drenkeling was vrij snel uit het water, maar moest al direct worden gereanimeerd. Er kwamen twee ambulances en een traumahelikopter ter plekke, maar het slachtoffer overleed ter plaatse.

De duikploeg van de Stadsgewestelijke brandweer heeft nog naar eventuele andere inzittenden gezocht, maar die werden niet aangetroffen. De politie heeft inmiddels de omgeving afgezet en doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fam. (12-1-2012 om 21:27)
Als je het zo leest lijkt het wel dat het slachtoffer voordat de auto te water raakte onwel is geworden. sterkte voor de nabestaanden, en complimenten en sterkte voor de hulpverleners en de mannen van de vismijn
Jeroen (12-1-2012 om 19:26)
sterkte aan de nabestaanden
C.M. (12-1-2012 om 19:23)
Sterkte aan de nabestaande van het slachtoffer.. En ook mijn complimenten aan de hulpverleners en aan de medewerkers van de vismijn. Sterkte aan een ieder die getuigen waren van dit tragische ongeval.
Monique (12-1-2012 om 14:47)
Je zal het bericht maar weer thuis krijgen. Veel sterkte voor de mensen die ermee te maken hebben
Sjaak (12-1-2012 om 14:32)
Complimenten voor alle hulpverleners en zeker ook voor de medewerkers van de Vismijn, zij hebben echt doortastend opgetreden!!
Marcel (12-1-2012 om 14:13)
Complimenten voor de werknemers van de vismijn. Jammer genoeg heeft het niet meer mogen baten. Sterkte voor de nabestaanden.
Cookie-instellingen beheren