Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 12 km

Zwaargewonde bij ongeval in Goes

Toegevoegd: 14-01-2012, 16.54 uur - Update: 14-01-2012, 20.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Bij een ongeval in Goes is zaterdagmiddag een 17-jarige bestuurder van een scooter uit Kloetinge zwaargewond geraakt. 


Het ongeval vond rond 15.00 uur plaats op de kruising van de Albert Plesmanweg met de Verryn Stuartweg. De bestuurder van de scooter reed tegen een personenauto. De 25-jarige bestuurder van de auto, afkomstig uit Geel (Belgie), is door de politie aangehouden en op het politiebureau in Goes verhoord. 

De aanrijding ontstond omdat de bestuurder van de auto vermoedelijk de scooterrijder geen voorrang verleende. Twee ambulances en een traumahelikopter zijn opgeroepen om hulp te verlenen. Het slachtoffer is vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De gealarmeerde traumahelikopter is naar het ziekenhuis in Goes gevlogen en daar onder toeziend oog van de brandweer geland. Momenteel kan over de verwondingen en de toestand van het 17-jarige slachtoffer alleen gezegd worden dat hij wordt geopereerd.   

Na het ongeval is de politie gelijk een sporenonderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. De weg is hiervoor tijdelijk afgesloten geweest.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patrick (17-1-2012 om 12:01)
Dus niks scooterrijders blabla, Ze scooter is niet eens opgevoerd! ;) als je hem daar had zien liggen, en zien vliegen klaag je wel anders, Dus zijk niet, en ga anderen verhaaltjes zielig lopen beantwoorden mafkees!
Patrick (17-1-2012 om 11:59)
@Toezichthouder, Hou je kop je spoort niet, als je er net als mij naast had gereden, klaag je wel anders.. die auto ree te hard en keek niet, hij remde ook niet! als hij geremd had had ik er ook boveop gezeten..
Buurtbewoner (17-1-2012 om 11:57)
Als buurtbewoner kom ik daar regelmatig langs en het was me al vele malen eerder opgevallen dat er uit dat doodlopende stuk heel vaak auto's met een geschifte snelheid wegscheuren. je weet wel, "belangrijke ondernemers in hun dikke leasebak die haast hebben. ga er anders zelf een middagje kijken.
Een zeeuwse moeder (17-1-2012 om 11:04)
@toezichthouder.Heb je het zien gebeuren?? Heb je de foto's goed bekeken..Ja?? Okey dan weet je dat de automobilist ook niet zachtjes heeft gereden en geen voorrang heeft verleend.Een beetje respect naar Donny zijn familie en getuigen van dit vreselijke ongeluk mag je ook wel eens tonen.
Harry (17-1-2012 om 10:33)
Het is wel heeeeel erg aannemelijk dat de scooter te hard reed. daardoor is de klp veel groter dan al je 40 zou rijden op zo'n ding, Voor een auto is het ook moeilijk in te schatten als je verwacht dat een scooter 40 rijdt en niet het dubbele. Maar evengoed sterkte voor de jongen!
Petra (17-1-2012 om 09:22)
Wat een hoop gezeur over de scooter en zijn snelheid. Er ligt iemand voor zijn leven te vechten. Denkt iemand nog aan de familie? De ouders? Donny’s zus? Die gaan nu door een hel. En het enige waar over geklaagd wordt is de snelheid van de scooter. Wij wensen de familie heel veel sterkte en hopen dat Donny er gauw weer bovenop komt. Een moeder (Mijn dochter zit bij Lindy in de klas)
Cookie-instellingen beheren