Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

Zwaargewonde bij ongeval in Goes

Toegevoegd: 14-01-2012, 16.54 uur - Update: 14-01-2012, 20.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Bij een ongeval in Goes is zaterdagmiddag een 17-jarige bestuurder van een scooter uit Kloetinge zwaargewond geraakt. 


Het ongeval vond rond 15.00 uur plaats op de kruising van de Albert Plesmanweg met de Verryn Stuartweg. De bestuurder van de scooter reed tegen een personenauto. De 25-jarige bestuurder van de auto, afkomstig uit Geel (Belgie), is door de politie aangehouden en op het politiebureau in Goes verhoord. 

De aanrijding ontstond omdat de bestuurder van de auto vermoedelijk de scooterrijder geen voorrang verleende. Twee ambulances en een traumahelikopter zijn opgeroepen om hulp te verlenen. Het slachtoffer is vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De gealarmeerde traumahelikopter is naar het ziekenhuis in Goes gevlogen en daar onder toeziend oog van de brandweer geland. Momenteel kan over de verwondingen en de toestand van het 17-jarige slachtoffer alleen gezegd worden dat hij wordt geopereerd.   

Na het ongeval is de politie gelijk een sporenonderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. De weg is hiervoor tijdelijk afgesloten geweest.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroo (16-1-2012 om 23:30)
Jullie hebben het nu alleen over de snelheid van de bestuurder van de scooter en dat hij tehard reed.. maar zullen we niet eerst het onderzoek afwachten want als die automobielist gewoon braaf de toegestaande snelheid had dan had hij makkelijk kunnen stoppen voor het verkeer dat van rechts kwam...
Mark (16-1-2012 om 22:03)
Hoop dat donnie er weer boven op komt sterkte toegewenst van heel de pizzaria
MMM. (16-1-2012 om 21:04)
Wat verschrikkelijk egoïstisch zeg! die jongen ligt dus mooi wel voor z'n leven te vechten en dan ga je een beetje dit soort reacties geven? sterkte donny!
Anoniem (16-1-2012 om 20:50)
Heel veel sterkte aan de familie leden! en hopen dat je er boven op komt We denken aan je donny
M. (16-1-2012 om 20:30)
@Toezicht Houder; wat verschrikkelijk respectloos. Deze jongen ligt (voor zover ik begrijp) te vechten voor zijn leven! Doe normaal zeg..
Kassm (16-1-2012 om 16:08)
Donny we hopen allemaal dat je er weer bovenop komt man Je bent een sterke kerel het lukt je we missen je nog ff doodknokken groetjes Kassm
Cookie-instellingen beheren