Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 21 km

Zwaargewonde bij ongeval in Goes

Toegevoegd: 14-01-2012, 16.54 uur - Update: 14-01-2012, 20.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Bij een ongeval in Goes is zaterdagmiddag een 17-jarige bestuurder van een scooter uit Kloetinge zwaargewond geraakt. 


Het ongeval vond rond 15.00 uur plaats op de kruising van de Albert Plesmanweg met de Verryn Stuartweg. De bestuurder van de scooter reed tegen een personenauto. De 25-jarige bestuurder van de auto, afkomstig uit Geel (Belgie), is door de politie aangehouden en op het politiebureau in Goes verhoord. 

De aanrijding ontstond omdat de bestuurder van de auto vermoedelijk de scooterrijder geen voorrang verleende. Twee ambulances en een traumahelikopter zijn opgeroepen om hulp te verlenen. Het slachtoffer is vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De gealarmeerde traumahelikopter is naar het ziekenhuis in Goes gevlogen en daar onder toeziend oog van de brandweer geland. Momenteel kan over de verwondingen en de toestand van het 17-jarige slachtoffer alleen gezegd worden dat hij wordt geopereerd.   

Na het ongeval is de politie gelijk een sporenonderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. De weg is hiervoor tijdelijk afgesloten geweest.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Justin (16-1-2012 om 14:09)
Gezeik over opgevoerde scooters, voorrangsweg daarzo. Het gaat hier om een leven. Sterkte Donny, er word aan je gedacht!
Een tienermoeder (16-1-2012 om 13:48)
Wat een reactie @toezichthouder! Een ongeluk zit in een klein hoekje! Als je opgevoerd ben, ben je alleen niet meer verzekerd en verder heeft dat lang niet altijd oorzaak van ongelukken denk ik dan! Sterkte Donny, wie je ook mag zijn!
Fam: v Houte (16-1-2012 om 13:28)
Irene & man. Nog heel veel sterkte met Donny. J.v.Houte Zundert.
Jelle (16-1-2012 om 09:37)
Patrick 50 à 60 rijden op een kruispunt doe je niet dat noem ik ROEKELOOS rijden!!! Ook al heb je voorrang je kijkt altijd naar 2 kanten!!! De jongen die tegen de wagen was gereden keek niet en reed veel te snel. maar natuurlijk hoop ik dat de jongen er terug bovenop komt! Erg veel beterschap!!!
Tsja... (16-1-2012 om 08:17)
Als je geen voorrang krijgt moet je zorgen dat je kunt stoppen...... Als je met 30 dat kruispunt oversteekt en goed oplet kan dat.... Tja.....logisch toch? Beterschap!
Christa (16-1-2012 om 06:47)
Toezichthouder ... over oordelen gesproken! Ben je nou betoeterd man. Er vecht een jonge goser voor z'n leven en dan begin jij over opgevoerde scooters? Natuurlijk zijn er gekken genoeg die, maar je mag het slachtoffer niet zomaar beschuldigen. Ik ken hem niet, maar sterkte knul en familie!
Cookie-instellingen beheren