Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Busje met strooiwagen gestolen

Toegevoegd: 17-01-2012, 20.37 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - Dinsdag werd van een terrein aan de Drieschouwen in Axel een bestelauto met daaraan gekoppeld een strooiwagen van de Provincie, gevuld met zout, gestolen. De auto is in België teruggevonden.


De combinatie tussen 04.30 en 05.00 uur in een onbewaakt ogenblik van het terrein afgereden en is later teruggevonden op de Papdijk in Moerbeke. Het busje stond tegen de vangrail. De bestelauto was zwaar beschadigd omdat de bestuurder klaarblijkelijk op een betonblok was gereden. Daardoor brak de aandrijfas.

Voor zover bekend staat de combinatie nog op Belgisch grondgebied in afwachting van verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nounou (18-1-2012 om 12:10)
@ Willem: ik heb liever 10 buitenlanders dan 1 van jouw soort. Wat een vreemd wereldbeeld heb jij.
Wilhelm IV (18-1-2012 om 11:35)
@ willem, nee, dat kan niet, nederland is tegenwoordig Europa en gesloten grenzen mogen dus niet. u heeft er niet om gevraagd, dat is voor uw eigen bestwil besloten door mensen die u geen keus lieten omdat ze beter weten wat goed voor u is en wat u wel of niet wil. en dat heet dan "democratie".
Willem (18-1-2012 om 10:04)
Inderdaad: grenzen weer bewaken--zolang NL barst van de werkelozen de polen-enz niet aan werk helpewn hier. zodra die zonder werk zitten profiteren ze van onze uitkeringen. dus: dicht die grenzen--dan is er meteen minder crimineel gespuis. multi culti? IK heb er niet om gevraagd.
Ikzegut (18-1-2012 om 08:52)
Creeer werk, grenscrontrole terug !!!!
Y (17-1-2012 om 21:50)
Bij eerdere berichten zag ik vaak reacties van mensen die de grenscontrole weer terug zouden willen. Helemaal mee eens! Lost niet alles op, maar vast wel een groot deel. Het wordt dan in ieder geval lastiger om gestolen spullen snel het land uit te krijgen.
Dima (17-1-2012 om 21:28)
Als je dit allemaal leest zou je bijna gaan wensen dat de grenzen weer gesloten worden in de toekomst ! De overvallers op de tabakszaak in Goes waren ook al Belgen...
Cookie-instellingen beheren