Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 35 km

Man aangehouden bij dierenasiel

Toegevoegd: 22-02-2012, 21.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Woensdagmiddag is op de Maanweg in Vlissingen een 21-jarige Middelburger aangehouden. 


De man wilde in het dierenasiel een hond ophalen die niet van hem was. Toen een medewerker van hem sommeerde het pand te verlaten maakte hij stennis.

Hij is meegenomen naar het bureau en ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Staffie (23-2-2012 om 23:21)
@Natasscha snap wat je bedoeld maar ben het niet met je eens omdat ik dus vind dat je een dier niet mag pakken op de achterlijkheid van sommigen mensen. Dit ras heeft niet gevraagd om misbruikt te worden de verantwoording lligt echt bij mensen die dieren misbruiken
Vlissinger (23-2-2012 om 22:55)
@natascha: waar slaat dat nou op, een stafford is een geweldige hond, ligt gewoon aan de baas hoe die em opvoed en aan de fokker aan wie die em mee geeft, je ziet meestal gelijk of die er goed voor zorgt of niet, maar dat heb je met alle honden, dan moet er maar op alle honden een fokverbod komen?
Staffie (23-2-2012 om 19:58)
@Natascha wat heeft een Stafford hier mee te maken ?? kijk liever naar dat gene aan de andere kant van de lijn, en voor je nog meer onwetendheid uitkraamt een fokverbod is er geweest z.g. R.A.D. wet maar die heeft bewezen niet te werken daar bij bijtgevallen merendeel andere rassen dader waren.
Loura (23-2-2012 om 19:27)
Schande dat er mens(en) zijn die personeel van een dierenasiel dat zich met hart en ziel inzet voor het belang van de asieldieren lastig komt vallen en de boel op stelten zet, daar zijn zeer zeker de dieren niet bij gebaat !
Renata (23-2-2012 om 19:26)
Wat er ook achter mag zitten.....compliment voor medewerkers v.h. asiel dat ze niet zo maar een dier mee geven!!!!
Zeeuwse inwoner (23-2-2012 om 16:28)
@ Natascha. Ik ken een hele lieve stafford. Als ik haar zie is het gewoon even stoeien.Karakter van deze honden worden bepaald door de baasje niet.Ze worden niet vals geboren ,maar vals gemaakt bij een verkeerde opvoeding.
Cookie-instellingen beheren