Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 15 km

Man aangehouden bij dierenasiel

Toegevoegd: 22-02-2012, 21.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Woensdagmiddag is op de Maanweg in Vlissingen een 21-jarige Middelburger aangehouden. 


De man wilde in het dierenasiel een hond ophalen die niet van hem was. Toen een medewerker van hem sommeerde het pand te verlaten maakte hij stennis.

Hij is meegenomen naar het bureau en ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anja (23-2-2012 om 15:40)
@natascha .dus jij gaat uit van dat alleen vreemde mensen een stafford hebben . slaat dus gewoon nergens op.en je kan merken dat je dit ras niet goed kent . is de beste gezinshond die je kan hebben . voordat je met een verbod afkomt , zorg eerst eens dat je goed op de hoogte ben .
Jeannet (23-2-2012 om 15:20)
Mijn zoon heeft ook een staffort een heel lief beest dus waarom een fokverbod er zijn meer honden die bijten hoor en er zijn er net zoveel lief hoor.
Frans (23-2-2012 om 15:02)
Gauw naar een ander asiel overplaatsen die hond. Dit kan natuurlijk van alles zijn zoals: zijn ex-vriendin wilde de hond niet meer en wilde hem niet aan hem geven? De hond is van hem afgepakt door de autoriteiten en hij probeert hem zo terug te halen? We horen het misschien nog wel eens.
Jeroen (23-2-2012 om 14:16)
Een man komt niet zomaar om een hond, hier zal vast meer achter zitten..
Natascha (22-2-2012 om 22:30)
Laat me raden. Stafford zeker? Komen altijd rare lui voor. FOKVERBOD voor deze hondjes zou beter zijn en meteen een heleboel dieren leed besparen.
Cookie-instellingen beheren