Weerbericht:
Vrij veel wind en regenachtig. Langs de kust zware windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

Huis onbewoonbaar na brand

Toegevoegd: 05-03-2012, 00.08 uur
Door: Roland de Jong
OOSTBURG - Een woning aan de Weststraat in Oostburg is zondagavond onbewoonbaar geworden door een brand.
 
De brand brak even na acht uur uit. Blusploegen uit Oostburg en Schoondijke werden ingezet om de brand te bestrijden. De hoogwerker uit Oostburg kwam ter plaatse om van goed bij het dak te kunnen. De brand begon namelijk als schoorsteenbrand, maar breidde zich uit naar isolatiemateriaal in de dakconstructie.
 
Een bewoner ademde rook in en voor hem werd een ambulance opgeroepen. De gewonde kon ter plekke worden behandeld en hoefde voor zover bekend niet naar het ziekenhuis te worden gebracht.


Rond 21.50 uur meldde een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland dat de brand onder controle was. De brandweer had toen nog wel even tijd nodig om er voor te zorgen dat alle brandhaarden definitief geblust waren. Het vuur breidde zich niet uit naar andere panden.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren