Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 144 km

Aangekondigde controle Middelburg

Toegevoegd: 05-03-2012, 14.59 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op dinsdag 6 maart zal er in Middelburg gedurende de hele dag door de verkeerspolitie op snelheid gecontroleerd worden.
 
De controles zullen plaatsvinden in diverse straten. Het gaat om straten die allemaal binnen de 30 kilometer zones liggen. De reden voor deze controles is dat de politie regelmatig klachten van mensen in deze gebieden krijgt over de te hoge snelheid op dergelijke wegen.
 
Dit veroorzaakt een gevoel van onveiligheid en het doel van deze controles is die gevoelens van verkeersonveiligheid weg te nemen of te verminderen. Ook worden hiermee de verkeersdeelnemers nog eens extra gewezen op de 30 kilometer zones.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adrie (5-3-2012 om 19:10)
Dit zouden ze meer moeten doen in 30 km. zones. Er word nog steeds veel te hard gereden. 30 km. zones zijn er voor bedoeld om er veilig te kunnen lopen en fietsen. Ook kleine kinderen.
Jvd (5-3-2012 om 17:07)
Beste Richard, De recherche regeld de overvallen ect... En de normale agenten die je op straat ziet die regelen de verkeerscontrole. Dus... Ook wordt er aan de overvallen gewerkt. Er worden de laatste tijd veel overvallen opgelost.
Gerard Smit (5-3-2012 om 16:36)
Kom dat ook eens doen in Gapinge. Gemiddeld wordt daar heel veel harder dan 30 km gereden, zelfs waar men geen voorrang geniet. De Gemeente ziet niet toe op naleving. Opvallend is dat veelal de eigen bewoners zich er schuldig aan maken. Onderzoek onlangs door het AD heeft dat nog aangetoond.
Kobuskuch (5-3-2012 om 16:13)
En er zullen weer veel wijkbewoners op de bon gaan; witte schapen eten ook veel meer dan zwarte schapen.
Richard (5-3-2012 om 15:08)
Om de dag word er een overval gepleegd maar de politie gaat rustig op snelheid controleren.. ach dat moet ook gebeuren natuurlijk.
Frans (5-3-2012 om 15:04)
Kunnen ze ook niet direct even aangeven waar ze staan? Dauwendaelselaan bij de kerk?
Cookie-instellingen beheren