Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Jongen (17) mishandeld in Wilhelminadorp

Toegevoegd: 16-04-2012, 16.42 uur
Door: Manfred Berrevoets
WILHELMINADORP - De politie Zeeland is op zoek naar getuigen van geweld tegen een 17-jarige jongen op de Westhavendijk in Wilhelminadorp. 

De jongen fietste zondag rond 03.30 uur op de Westhavendijk toen een zwarte VW-Golf met daarin vier personen naast hem kwam rijden, Vervolgens wordt er gedreigd dat ze hem tegen een bord gaan rijden waarna één van de inzittenden van de auto het achterwiel van de fiets pakt. De bestuurder van de auto geeft gas en het achterwiel wordt losgelaten.


De 17-jarige komt daardoor ten val en raakt gewond. 

Signalement van de vier daders:
- Leeftijd 18 á 19 jaar
- Blank
- Breed postuur
- Zaten in een zwarte VW-Golf 

Getuigen kunnen zich melden op het politiebureau in Goes of bellen naar 0900-8844. Mensen die liever anoniem willen blijven kunnen bellen naar Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dima (16-4-2012 om 18:06)
Ouders met een zoon die in zo'n auto met vrienden op stap zijn geweest ... : laat uw stem horen en vertel de jongen[s] dat dit een laffe daad was en laten ze zich dan op het politieburo melden !!
Jo (16-4-2012 om 17:21)
Wat een laffe smerige gasten. Ze zien het zelf ws als een geintje maar het is toch een ernstig misdrijf. Hopelijk worden ze opgepakt en ik zeg: aanklagen voor poging tot moord!
Marja (16-4-2012 om 17:16)
Misselijk gedrag zeg!!met vier man iemand bedreigen stelletje schijtlijsters wees zo flink om nu ook jezelf aan te geven bij de politie
Cookie-instellingen beheren