Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Twee gewonden bij ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 06-05-2012, 02.52 uur - Update: 06-05-2012, 15.44 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Bij een ongeval in Vlissingen zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee fietsers gewond geraakt. Het gaat om een 21-jarige vrouw en een 30-jarige man, beiden uit Vlissingen.


Het ongeval vond rond 00.45 uur plaats op de Scheldestraat. Een 27-jarige motorrijder uit Vlissingen is door nog onbekende oorzaak in botsing gekomen met de fietsers. Na het ongeval is de motorrijder doorgereden.

Voor de gewonde fietsers is een ambulance ter plekke geweest. De man had na de aanrijding last van zijn been, maar de vrouw liep een verbrijzelde enkel en beenletsel op. Zij moest in het ziekenhuis blijven.

De motorrijder heeft zich later op het politiebureau gemeld. Hij had bijna 1,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en hij werd aangehouden. Omdat hij bij het ongeluk ook zelf ten van was gekomen had hij letsel opgelopen aan zijn arm, hand en knie.

De fietsen en de motor waren beschadigd. De politie heeft de Scheldestraat afgezet voor sporenonderzoek. De onderdelen lagen over een lengte van tientallen meters verspreid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@Hanneke (12-5-2012 om 12:22)
Ben het volledig met je eens.Belachelijk hoe je door de politie behandeld word!!!!Tip(je) voor de poltie:Mischien eens vaker na deze festivalletjes een alcehol controle houden?Ipv de goedwilllige burger lopen pesten in de stad.Al met al,de politie is ruk hier!Met al die broekies.
Hanneke (10-5-2012 om 00:33)
Lekker als je daar staat te assisteren bij een ongeluk en je krijgt dan nadat de slachtoffers zijn weggebracht te horen alsof je een stuk vuil bent dat je maar snel weg moet wezen voordat het technisch onderzoek start, Politie bedankt! Slachtoffers sterke!! Vooral de jongedame met het kindje!
Droom maar verder (9-5-2012 om 18:52)
Je vraagt jezelf af waar de politie nog wel goed voor is tegenwoordig.De criminelen gaan er weer eens zonder straf vandoor en de slachtoffers moeten op de blaren zitten. Maar ze zijn wel goed in boetes uitdelen en mensen die niets verkeerd hebben gedaan voor de rechter te dagen. Beterschap slachtoff
J (9-5-2012 om 14:06)
Mensen kunnen wel slecht lezen hier zeg;'' hopelijk word ie nog gepakt'' Hij is zich zelf gaan melden na het ongeluk! Enne zijn echt niet alleen motorrijders hoor die belachelijk rijden; al die kwade reacties zijn vast de mensen die zelf als een soort heilig engeltje auto/motor rijden.. NOT
Bijna2 (7-5-2012 om 20:44)
Smeris draaide harde muziek in auto.Ja,me reet,smeris!k heb ook geen tyd meer voor jullie tydens een buurtonderzoek.ofzoJe zoeke t maar uit!Deze mafkees moet gestraft worden,maar zal wel boete krygen eej.Beterschap aan slachtoffers,julllie hebben donders geluk gehad.Motorryder tikte zeker de 100 aan
Bijna (7-5-2012 om 20:38)
Deze MAFKEES!Reed mij bijna aan (en andere passanten) op me fiets.Hy vloog al bijna uit de bocht aan het begin van Scheldestraat (vele getuigen!!) tegen geparkeerde auto's.Motor reed zonder kentekenpaat!En gezopen,nie verzekerd,rybewijs?Dit is een SUKKEL!Politie had GEEN tyd om myn verhaal te horen
Cookie-instellingen beheren