Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 18 km

Vrachtwagen met stro uitgebrand

Toegevoegd: 15-05-2012, 18.27 uur
Door: Manfred Berrevoets
AARDENBURG - Een vrachtwagen met stro is dinsdagmiddag grotendeels uitgebrand bij Aardenburg.


De vrachtwagen vatte rond 15.20 uur vlam op de Smedekensbrugge (N251). Binnen korte tijd stond de gehele cabine in brand. Dit zorgde voor een forse rookontwikkeling. De brandweer schaalde de brand daarom ook op naar een middelbrand. Een tweede blusvoertuig is ingezet om vanuit een sloot water te pompen om zo het vuur te blussen.

Met behulp van een kraan is de lading overgeladen naar een andere vrachtwagen. De weg is tijdens het incident volledig afgesloten geweest voor het verkeer. De politie heeft een omleiding ingesteld.

Een bergingsbedrijf heeft de truck weggesleept. Een woning die in de buurt van de brand stond heeft rookschade opgelopen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (17-5-2012 om 10:48)
@K, Misschien je bril niet opgehad bij het kijken naar de foto's? Overduidelijk dat brand bij de cabine is ontstaan, en het hooi word geblust omdat daar misschien vonken in zijn gekomen??
K (16-5-2012 om 18:41)
@nab al eens gehoord van broei in hooi? doordat je een turbo opblaast brand de lading niet af en het gaat bij een vrachtwagen ook niet om een turbotje, heb je zo'n ding al eens in je handen gehad? dit is eerder een turbooo dus weet waar je over praat.
Rick en sab (16-5-2012 om 00:23)
Deze man hebben we met ze drieen nog helpen blussen toen het nog niet zo erg was.
Nab (15-5-2012 om 18:39)
Turbootje opgeblazen
Cookie-instellingen beheren