Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Omgekomen fietser is 94-jarige man

Toegevoegd: 23-05-2012, 15.02 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De fietser die vanochtend overleed na een ongelukkige valpartij op de Seisweg in Middelburg is een 94-jarige man uit die plaats.


Het ongeluk vond rond 09.50 uur plaats. Een buurtbewoner hoorde rond dat tijdstip iemand ten val komen en belde 112. Er werden twee ambulances en een traumahelikopter gealarmeerd, maar reanimatie van het slachtoffer mocht niet baten. De fietser, een oudere man, overleed ter plekke.

De afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie Zeeland heeft ter plekke onderzoek gedaan. Volgens de politie ligt een medisch probleem mogelijk ten grondslag aan de valpartij. Uit het onderzoek is gebleken dat bij het ongeluk geen ander voertuig betrokken was.

Vanwege de valpartij was de Seisweg enige tijd deels afgesloten voor het verkeer.

Zie ook:
- Onderzoek na fatale val Middelburg (23-05-2012)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (23-5-2012 om 20:03)
Ach wat triest, sterkte voor de nabestaanden gewenst.
Cookie-instellingen beheren