Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw verdachte in meerdere zaken

Toegevoegd: 05-06-2012, 13.01 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De 19-jarige vrouw die op 12 mei werd opgepakt in de zaak rond de pinpasberoving bij de Agrimarkt in Vlissingen wordt ook verdacht van diverse andere zaken. De buit bedroeg in totaal ruim 20.000 euro.
 
De vrouw werd op 12 mei opgepakt in België. Ze werd op 23 mei uitgeleverd aan Nederland. De vrouw zou zeker negen keer pinpassen hebben gestolen en hiermee illegaal hebben gepind.


Aangiftes zijn binnengekomen van winkels en een restaurant uit Vlissingen, waaronder dus de beroving bij de Agrimarkt. Ook kwamen meldingen uit Oisterwijk (2x), Deventer, Bodegraven, Zutphen, Zaltbommel, Nieuwegein en Baarn. De totale buit bedroeg ruim 20.000 euro.

De vrouw pleegde de feiten met verschillende mensen. Van de man, waar ze in Vlissingen en Oisterwijk mee samenwerkte, is de identiteit bekend. Hij is voortvluchtig en staat gesignaleerd.

De verdachten benaderden de slachtoffers, keken de pincode af en rolden vervolgens hun portemonnee. Ze bleven pinnen tot de limiet was bereikt, het geld op was of de pas was geblokkeerd. Vandaag beslist de Raadkamer of de vrouw in gevangenhouding blijft.

Politie Zeeland kon met deze zaak verder toen tips binnenkwamen, nadat foto's van de geldtransactie bij de Agrimarkt in Vlissingen waren getoond op deze website, depolitiezoekt.nl en Opsporing Verzocht.

Zie ook:
- Opsporingsberichten
- Verdachte laffe beroving opgepakt (14-05-2012)
- Laffe diefstal in Opsporing Verzocht (16-04-2012)
- Bewakingsbeelden diefstal Vlissingen (07-03-2012)
- Politie verspreidt foto pinpasdieven (15-02-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob (5-6-2012 om 16:51)
Goed dat ze zijn gepakt eerst een poosje laten zitten en dan terug naar land van herkomst nooit meer toelaten zulke personen in hun eigenland durven ze het niet daar zijn de straffer hoger.
Cookie-instellingen beheren