Vrachtwagen gekanteld Grijpskerke

Toegevoegd: 08-06-2012, 16.58 uur

Door: Roland de Jong
GRIJPSKERKE - In Grijpskerke is vanmiddag een vrachtauto gekanteld en deels op een graafmachine terecht gekomen.

Het ongeluk gebeurde rond 15.30 uur bij een slootje op de Stenen Kruisweg. De vrachtauto, geladen met zand, belandde deels in een sloot. De oplegger van de vrachtwagen belandde deels op een graafmachine.

Bij het ongeluk raakte één persoon gewond. Een betrokkene is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer kwam ter plekke, maar hoefde alleen te assisteren. Medewerkers van het Waterschap Scheldestromen hebben in de sloot een oliescherm geplaatst.

Een bedrijf uit Middelburg is ter plekke met een telekraan om de vrachtwagen, die flinke schade opliep, weer overeind te tillen. Vanwege het ongeval is de Stenen Kruisweg voorlopig afgesloten.

Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750