Wietkwekerij in woning Middelburg

Toegevoegd: 26-06-2012, 21.51 uur

In de woning werd dinsdagavond een wietkwekerij ontdekt.
In de woning werd dinsdagavond een wietkwekerij ontdekt.
1
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In een woning in Middelburg is dinsdagavond een wietkwekerij ontmanteld. 

De kwekerij werd door de politie ontdekt in een woning aan de Oosterscheldestraat. Naar schatting gaat het om kwekerij met ongeveer honderd planten. 

De aangetroffen planten en kweekapparatuur zullen worden vernietigd. Het is niet bekend of er aanhoudingen zijn verricht.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (4-7-2012 om 17:09)
Wat een zeurpieten allemaal... Kwekerijen worden over het algemeen door elektriciens aangesloten, dus brandgevaar zal wel mee vallen En bovendien een goede kweker/dealer zorgt dat hij niet opvalt.. Dus de overlast zal minimaal zijn..
Moeders (1-7-2012 om 12:00)
Geen last ???? Wakker worden alsjeblieft !!! Wie betaalt de schade aan de huizen? En wie betaalt die illegaal afgetapte stroom? Wie betaalt de brandweer als het weer eens mis gaat? Juist !!! dat zijn U en IK !!! Ook deze lui verdienen een smak geld over ONZE rug ! En wij krijgen de rekening.
Kraal (30-6-2012 om 21:45)
Hopelijk wordt hij zijn huis uitgezet,
Kraal (29-6-2012 om 17:12)
En nu maar hopen dat ze een zware straf krijgen en een flinke boete.
Bianca (29-6-2012 om 00:32)
@Vlissinger: Het risico op brand bij een woning met een wietkwekerij ligt bijzonder hoog. Ik zou me er ook niet prettig bij voelen. En als er ook nog eens gedeald wordt vanuit datzelfde huis heb je heel wat meer overlast.
Patricia (28-6-2012 om 09:06)
Beste Vlissinger, Geen last? Wat te denken van de geur die in de straat hangt wanneer die rotzooi geoogst wordt? Lekker als het in de slaapkamer van je kind hangt. En het risico op brand ? Dit hoort niet in een woonwijk.