Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 31 km

Gevaarlijk rijgedrag leidt tot botsing

Toegevoegd: 01-07-2012, 21.16 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - Door de politie is zaterdagavond het rijbewijs ingenomen van een 21-jarige man uit Hulst. 


Op een parkeerterrein aan het Stationsplein was hij in de auto van een vriend rondjes gaan rijden. Daarbij is de auto gaan slippen en tegen een geparkeerde auto gebotst die daardoor aanzienlijke schade opliep.  

Zijn rijbewijs moest hij inleveren omdat hij de veiligheid op de weg in gevaar had gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (3-7-2012 om 18:01)
Jaja Vlissinger, gelooft u het zelf? De oorzaak van de slippartij is het 'rondjes rijden' dat zal hij echt niet stapvoets hebben gedaan! Dat is gewoon artikel 5, dus invordering en waarschijnlijk een EMG. Duur grapje dus!
Eric (2-7-2012 om 09:49)
Ze moeten zijn rijbewijs niet meer terug geven. Asociaal rijgedrag!!!!
Dtje (2-7-2012 om 08:26)
Tja, dat is niet zo handig. Maar om daar nou je rijbewijs voor te moeten inleveren? Dat vind ik wel een beetje overdreven bij materiële schade (ik kan me niet voorstellen dat iemand 'rondjes' zou gaan rijden als er mensen op dat terrein waren geweest namelijk!)
Vlissinger (1-7-2012 om 22:24)
Moet je daar tegenwoordig al je rijbewijs voor inleveren? haha grappig. ff naar de rechter stappen heb je hem zo terug, in een slip raken "kan gebeuren" als argument gebruiken :)
Cookie-instellingen beheren