Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Boete voor draaien shaggie op vluchtstrook

Toegevoegd: 03-07-2012, 20.05 uur
Door: Manfred Berrevoets
RILLAND - Politieagenten troffen vandaag een personenauto op de vluchtstrook van de A58 aan. 

De bestuurder was een shaggie aan het draaien en verklaarde dat hij hiervoor speciaal op de vluchtstrook gestopt was. Volgens de bestuurder was het veiliger dan een shaggie draaien tijdens het rijden. 


Het leverde hem een boete op van €180.-


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jamai (8-12-2018 om 16:59)
mwa das n duur shaggie nii
Werner (26-7-2012 om 18:45)
Ik vind het erg als je al een bekeuring krijgt als je een shaggie draaid had ook een waarschuwing kunnen zijn belachelijk van de politie om dat te doen ,hebben ze zelf geen gezin die ook 180 euro moet missen voor zo iets onbelulligs
Willem (9-7-2012 om 08:50)
Hoge boete? ja, maar vergeet niet dat europa miljarden nodig heeft. dat is misschien een troost voor die shaggies-draaier. maar zo zit nl in elkaar: waar ze een boete kunnen uitdelen staan de "heren" paraat. een stevige uitbrander was beter geweest.
Vlissingse (4-7-2012 om 22:01)
@KC: ten eerste zijn we niet blind, ten tweede weet je wel hoeveel belasting er niet zit op een pakje sigaretten of shag? is goed voor de economie! en ten derde dit is nog altijd een vrij land zo we maken zelf wel uit of we stoppen of niet.maar aan de bestuurder,zeg voortaan lampje brandde ofzo lol
Dropje (4-7-2012 om 21:35)
Oké de vluchtstrook is daar niet voor bedoeld maar neem me niet kwalijk 180 euro is wel bespottelijk veel. Ik zag laatst bij Valkenisse een hele club agenten op ATB's over het voetpad ( NAAST het fietspad fietsen) , dat mag wel zeker? Ook een prent die lui!
Tom (4-7-2012 om 21:25)
Ik snap alle reacties niet zo goed. Iedereen weet toch dat het verboden is gebruik te maken van de vluchtstrook!! (tenzij je pech hebt of onwel wordt). Het is toch logisch dat je dan een bekeuring ontvangt als je voor zoiets onbenulligs op de vluchtstrook gaat staan. Parkeerplaats was vlakbij!!
Cookie-instellingen beheren