Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Snelheidscontrole na klachten bewoners

Toegevoegd: 10-07-2012, 13.44 uur
Door: Manfred Berrevoets
PHILIPPINE - Naar aanleiding van klachten van bewoners uit Philippine over de snelheid, is door de verkeerspolitie een snelheidscontrole gehouden op de Braakmanweg, waar een snelheidslimiet van 30 km/h geldt. 

De controle werd maandag tussen 16.00 en 19.00 uur gehouden. Elf bestuurders reden te hard, waarvan er enkelen reden met een snelheid die varieerde tussen 60 en 70 km/h.  


Deze snelheidscontroles zullen herhaaldelijk terugkomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iemand uit Westdorpe (10-7-2012 om 15:10)
Hoezo willekeur van Gemeente en Politie??? Wij klagen hier echt al jaren dat er veel te hard gereden wordt in een 30 km zone !!! Nog geen politie gezien hoor! Valt wel mee.....zegt de Gemeente.
Njm (10-7-2012 om 14:17)
Mogen ze hier in de bloeelaan vlissingen ook wel doen. Je wod soms gewoon uit je sokken gereden. En dan die brommers n fietsen die op de stoep rijden Je loopt er echt niet veilig hoor
Cookie-instellingen beheren