Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
39 files van totaal 152 km

Twee mannen mishandeld in Vlissingen

Toegevoegd: 15-07-2012, 20.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - In de nacht van zaterdag op zondag zijn en 57-jarige man en een 59-jarige man, beiden uit Vlissingen, aan de Walstraat in Vlissingen mishandeld door een groepje jongeren. 


De mannen liepen na een avondje stappen over de Walstraat richting de Badhuisstraat toen ze plotseling, zonder enige aanleiding, van achteren werden aangevallen door een groepje van vier jongemannen. De 59-jarige man werd tegen zijn been geschopt. Toen hij zich omkeerde en uithaalde naar zijn belager ging deze er vandoor.

De andere jongemannen, die de 57-jarige man mishandelden, gingen er hierop ook vandoor. De 59-jarige man bezeerde zijn been, de 57-jarige man moest zich in het ziekenhuis laten behandelen aan vermoedelijk een gebroken jukbeen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martin (17-7-2012 om 10:22)
Bij een dubbel paspoort gelijk uitzetten. Zielig doen bij dit soort rakkers heeft geen zin. Dit is bij hun niet gebruikelijk , alleen bij Nederlanders komt dit voor totdat het jezelf aangaat of je familie ! Nee we moeten met z`n allen wat harder worden anders is er geen weg meer terug.
Loes (17-7-2012 om 08:05)
Vuile ratten die daders!!! stuur ze alstublieft naar hun land terug...a;s ze zich hier niet kunnen aanpassen
Souburger (16-7-2012 om 13:17)
Gemiddeld 1 op de 3 zit thuis, hebben zeker niets beters te doen.. terwijl dat bij autochtone 1 op de 10 is.. Dan durven ze ook nog eens te roepen dat dit allemaal door discriminatie komt.. Ik zeg je, dit soort berichtjes zien we iets te vaak onder deze bevolkingsgroep.. Sterkte aan de mannen!!
Anton (16-7-2012 om 10:46)
De politie doet hier toch niks aan..durven ze gewoon niet. korte metten mee maken dat ze zoiets nooit meer in kun kop halen. mijn zoon werd in renesse zonder enige reden door een groepje belaagd. ik ben er nog heen geweest met een knuppel maar helaas
Mariska (15-7-2012 om 21:12)
Schandalig,snap hier echt het nut niet van en kan niet voorstellen dat je dit leuk vind om te doen.door dit soort types word oa ik ook aangekeken als "die jeugd van tegenwoordig" en voel je je (s avonds) niet meer veilig op straat.een beetje respect voor elkaar en "goedeavond" ipv een trap in je rug
Cookie-instellingen beheren