Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Man krijgt boete voor rapen oesters

Toegevoegd: 16-07-2012, 19.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
SINT ANNALAND - Zondagavond heeft een 30-jarige man uit Yerseke proces-verbaal gekregen omdat hij in het bezit was van 13 zakken oesters. 


De man had ze net geraapt en was ze aan het inladen in zijn auto op de Molendijk in Sint Annaland toen hij werd betrapt. 

De man ontving proces verbaal en de oesters zijn weer in het water gezet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lia hebbing (17-7-2012 om 10:28)
Jaja. nederland het regeltjesland. het is inderdaad allemaal triest gesteld. als het erop aankomt mag je niet veel meer in dit land. het regime wordt steeds duidelijker
Argus (17-7-2012 om 09:55)
Wat is dit voor flauwekul! Elders worden deze japanse monsters die al zeer veel verwondingen hebben veroorzaakt weggevist. Men weet zich er geen raad mee. Deze man verdient een beloning, b.v. € 5,- per zak in plaats van boete. Welke muggenzifter flikt zoiets?
Cor (17-7-2012 om 09:49)
Wel grappig dat dit bericht hier onder de categorie diefstal gezet wordt (zie ook interessant) Ze weten van ellende niet hoe ze er vanaf kunnen komen en oom agent gooit die 13 zakken doodleuk terug het water in.. Over krom beleid gesproken?
Andre (17-7-2012 om 08:30)
Dat zijn die oesters waar je je voeten aan openhaald, gewoon belachelijk dat je die niet mag rapen. Het is de plaag van de oosterschelde en die zou iedereen op mogen ruimen. De gene die die boete heeft uitgedeeld is wel een held.
Mieke (17-7-2012 om 08:30)
De zee is van en voor iedereen ,dus vind dit een beetje flauwekul
Loes (17-7-2012 om 08:07)
Als het maar gratis is...en zoveel mogelijk inladen....als hij het mischien bescheiden had gedaan...maar mensen moeten hamsteren....als het maar gratis is, als er een euro voor betaald moet worden moet men het niet hebben..
Cookie-instellingen beheren