Weerbericht:
Bewolkt, in het zuiden lokaal wat regen. Overdag zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Kettingbotsing N57 Serooskerke

Toegevoegd: 25-07-2012, 12.58 uur
Door: Roland de Jong
SEROOSKERKE (W) - Op de N57 bij Serooskerke (W) zijn vanochtend zes auto's beschadigd geraakt bij een botsing.


Het ongeluk vond tegelijkertijd plaats met een aanrijding in Middelburg en zodoende duurde het even voordat alle auto's waren weggesleept. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.

De botsing zorgde voor extra drukte op de toch al drukke N57 omdat een deel van de weg af en toe niet beschikbaar was voor het verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een wegenbouwer uit de omgeving (27-7-2012 om 00:11)
Nu is dat ook niet de beste oplossing daar, het probleem is hier: er is veel rechtdoorgaand verkeer en veel verkeer vanuit serooskerke, met een extra invoegstrook vanaf serooskerke richting de tunnel zou dit hele probleem bijna opgelost wezen! (net als de rotonde richting de tunnel)
Vlissinger (26-7-2012 om 17:34)
Druk of niet, vol of niet. je kan altijd 2 seconde afstand houden, gewoon dat rechter voetje leren beheersen. al die onzin over drukdrukdruk. gewoon afstand houden. .punt.
Peelander (26-7-2012 om 08:13)
Mensen maak je niet druk, het is maar blikschade. Dropje: Soms ligt het ook aan je achteruitkijkspiegel, die vergroot het beeld achter je zodat jij denkt dat ze je op zitten te jutten, maar in werkelijkheid helemaal niet zo is. Jaap verkeer: ga lekker verhuizen!
Jaap verkeer (25-7-2012 om 21:33)
Afstand houden? Waren jullie daar? Het grote probleem in Zeeland is niet afstand houden maar 300.000 mensen op een plek waar er 's winters maar 34.000 zijn. het is eigenlijk levensgevaarlijk in Zeeland. Te veel mensen op te smalle wegen is vragen om ongelukken. Laat staan als er een calamiteit is.
Dropje (25-7-2012 om 20:43)
Tja.... afstand houden. Gister op N57 kilometers lang tussen Vrouwenpolder en Middelburg een Jeep op mijn bumper. En dan rij je daar in je kleine koektrommeltje. Geloof me dat ik even wou remmen, waar zit het verstand van die lui die dat doen. Je mag er 80, ze zitten je gewoon op te jutten.
Vlissinger (25-7-2012 om 17:55)
2 woorden: afstand houden.
Cookie-instellingen beheren