Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dierenbeul snijdt hals pony's door

Toegevoegd: 29-07-2012, 15.54 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen heeft een 50-jarige man zaterdag bij twee pony's de hals doorgesneden. De man is opgepakt.


De Axelaar kwam rond 20.00 uur zelf naar het politiebureau in Terneuzen om zijn bizarre daad op te biechten. Toen agenten een kijkje gingen nemen op de plaats waar de dieren stonden, een wei aan de Goesseweg tussen Terneuzen en Hoek, troffen zij de twee pony's inderdaad aan.

Eén van de pony's was reeds overleden en er kwam een dierenarts ter plekke om de andere pony te laten inslapen. De dader is in verzekering gesteld en overgebracht naar de gevangenis in Middelburg. Hij was onder invloed van alcohol toen hij zich op het politiebureau meldde.

Wat de man heeft aangezet tot zijn daad is niet duidelijk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een bekende (30-7-2012 om 19:53)
Sterkte buurvrouw,met het verlies van de paarden dit had niemand verwacht....
Jan (30-7-2012 om 19:27)
We hebben allemaal ons oordeel klaar, zoals het zelfde doen bij die vent, maar lieve mensen wat moet er gebeuren met die duizende moeders die een ongeboren kind vermoorden in de moederschoot ??
Jozef (30-7-2012 om 16:33)
Johan, Ik heb het idee dat jij een behoorlijk gelovig mens bent. hoe kan je dan zeggen dat een mens boven een dier gaat? God heeft niet voor niks de mens pas op de laatste dag geschapen. Jij vind het leven belangrijk, nou dat geldt voor de meeste normale mensen voor alle leven ook dat van een dier.
Ria (30-7-2012 om 15:50)
Jakkes..........naar PBC graag !!
Johan (30-7-2012 om 15:39)
Pff wat een hypocriete reacties, natuurlijk moet die man niet zomaar die kelen doorsnijden, maar hoeveel moorden worden hier in Nederland niet gepleegd in de moederschoot, hoeveel onschuldige kinderen laten het leven per jaar. daar hoor ik nooit wat over... beesten gaan blijkbaar boven mensen
John (30-7-2012 om 15:20)
@Leo, lees zelf nou eens terug wat je hebt getypt en redeneer dan eens menselijk en met enige vorm van fatsoen en blijk van verstand. juist... Compleet stompzinnige opmerking. Ik hoop dat hier een flinke, maar dan ook heel flinke, straf volgt. Kennelijk bewust gezien het 2e dier, dus hard aanpakken.
Cookie-instellingen beheren