Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dierenbeul snijdt hals pony's door

Toegevoegd: 29-07-2012, 15.54 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen heeft een 50-jarige man zaterdag bij twee pony's de hals doorgesneden. De man is opgepakt.


De Axelaar kwam rond 20.00 uur zelf naar het politiebureau in Terneuzen om zijn bizarre daad op te biechten. Toen agenten een kijkje gingen nemen op de plaats waar de dieren stonden, een wei aan de Goesseweg tussen Terneuzen en Hoek, troffen zij de twee pony's inderdaad aan.

Eén van de pony's was reeds overleden en er kwam een dierenarts ter plekke om de andere pony te laten inslapen. De dader is in verzekering gesteld en overgebracht naar de gevangenis in Middelburg. Hij was onder invloed van alcohol toen hij zich op het politiebureau meldde.

Wat de man heeft aangezet tot zijn daad is niet duidelijk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (30-7-2012 om 14:07)
@Leo, wat is dat voor domme opmerking?! liever bij een paard dan bij mensen?! blijkbaar ben jij geen dierenvriend
Renata (30-7-2012 om 13:54)
@M1: zo beschaafd zijn we niet meer met de slappe straffen voor ernstige vergrijpen @Leo: jij bent een voorbeeld v. achteruit gaande beschaving @Johan: ik sluit me graag bij jou aan, laat maar weten Ik ga in ieder geval een brief naar 't OM sturen hierover, kan dit niet zo maar voorbij laten gaan
Mark (30-7-2012 om 12:58)
Heb hier geen woorden voor zo een .........................vind ik het,zielig persoontje.Laat ze maar hetzelfde bij hem doen,het enige goede is dat hij zichzelf heeft aangegeven!
Corne (30-7-2012 om 11:58)
Bind hem maar vast achter een auto, en dan lekker eindje rijden over de a58
Sonja (30-7-2012 om 11:56)
Dit lot staat heel veel schapen, koeien ook te wachten als de ramadan is afgelopen...lekker bij bewustzijn de strot door gesneden. Maar ja, dat moet kunnen, hoort bij de vrijheid van het geloof en bijbehorende rituelen. Die vent van de pony's zal er wel met een taakstrafje vanaf komen..
Jan (30-7-2012 om 11:32)
Wat ben je dan een hufter en een harteloos figuur, dieren die weerloos zijn iets aandoen. Hoe meer je mensen leert kennen hoe meer je de dieren liefhebt, ik in iedergeval wel.. Alcohol is vergif en een harddrugs dat in combinatie met zeker een erge stoornis, ja dat is vragen om ellende. TBS voor hem
Cookie-instellingen beheren