Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 70 km

Dronken vrouw botst tegen caravan

Toegevoegd: 07-08-2012, 11.49 uur
Door: Manfred Berrevoets
SAS VAN GENT - Op de Oostdam is maandagavond een 34-jarige Belgische automobiliste tegen een stilstaande caravan gebotst. 

Rond 20.15 uur was melding gedaan dat een personenauto tegen de achterkant van een caravan was gereden die langs de kant van de weg stond. Volgens omstanders had de automobiliste mogelijk alcohol gedronken en wilde ze wegrijden. 


Agenten gingen ter plaatse en lieten de 34-jarige vrouw blazen. Hieruit bleek dat ze teveel alcohol had gedronken en ging ze vrijwillig mee naar het bureau. Daar weigerde de vrouw, na diverse pogingen, mee te werken aan de ademanalyse. Haar rijbewijs is ingevorderd en tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt. 

De schade aan de voertuigen bleek mee te vallen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren