Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Jongen (13) mishandeld door man

Toegevoegd: 21-08-2012, 19.17 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - In de Lange Vorststraat in Goes is dinsdag rond 15.30 uur een 13-jarige jongen uit de gemeente Borsele mishandeld. 


De jongen reed samen met twee vrienden op de fiets door de Lange Vorststraat, een voetgangersgebied, in de richting van de Hema. Hij was de achterste fietser en werd plotseling door een man rond zijn keel beetgepakt en van zijn fiets gesleurd. Hij kreeg enkele klappen tegen zijn achterhoofd en werd toen weer losgelaten.

De man, die een herenfiets bij zich had met aan beide zijden een fietstas, liep daarna verder in de richting van Halfords. Het gaat om een man van ongeveer 50 jaar oud met een baardje. Hij droeg een zwarte broek en een wit overhemd. De politie zoekt getuigen van het voorval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bewoner Renesse (22-8-2012 om 10:28)
@Freek Goes. Laat haar ook getuigen op het politie buro aangezien de man er problemen mee kan krijgen. Ik denk dus ook dat die jongens fout zijn geweest aangezien ze een zeer grote mond al hebben. En de nodige corrigerende tikken gemist hebbeb, Sterkte voor de man.
Zeeuw (22-8-2012 om 10:18)
Voetgangersgebied of niet je pakt niet een kind bij zen strot vast om van zijn fiets af te sleuren en wat meppen op zijn achterhoofd te verkopen... Tuurlijk gelijk aggresief doen... geven we die kinderen het goeie voorbeeld mee ;) NOT !
Mikkie (22-8-2012 om 09:28)
Ja hoor en dit hadden we ook allemaal nog goed gevonden als het ONZE zoon betrof??? Ok deze jongen mocht daar niet fietsen of iemand omver rijden ,maar dat wil nog niet zeggen dat een vent van 50 dan maar een pak slaag mag geven. tegenhouden en politie bellen is ook een optie toch?
Marja (22-8-2012 om 09:18)
Goed zo meneer moet je de weg eens rijjden van grijpskerke naar oostkapelle !met vier man naast elkaar en als je netjes wat zegt krijg je van deze nette cristelike jong een middelvinger en een grote bek met niet mis te verstane scheldwoorden politie moet die gasten op de bon slingeren dagelijks
Ellis (22-8-2012 om 09:15)
Ik denk dat Nederland zachtjes aan eens wakker geschud moet worden, je merkt het toch aan de meeste reactie, dat we het beu zijn nou zeg maar stront beu, de brutaliteit van die gasten, goed aanpakken, en een softe aanpak HELPT NIET!!!!! WAKKER WORDEN SOFTE JUSTITIE!!!!!!
Leon (22-8-2012 om 09:06)
Wat zijn dit voor berichten?? Die kerel moet z'n poten thuis houden. Dat je daar niet mag fietsen wil nog niet zeggen dat je daar iemand van z'n fiets moet trekken. En dan nog een 13 jarige ook. Wat een held. Ik heb echt een hekel aan dit soort mensen die denken dat ze boven de wet staan.
Cookie-instellingen beheren