Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 52 km

Jongen (13) mishandeld door man

Toegevoegd: 21-08-2012, 19.17 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - In de Lange Vorststraat in Goes is dinsdag rond 15.30 uur een 13-jarige jongen uit de gemeente Borsele mishandeld. 


De jongen reed samen met twee vrienden op de fiets door de Lange Vorststraat, een voetgangersgebied, in de richting van de Hema. Hij was de achterste fietser en werd plotseling door een man rond zijn keel beetgepakt en van zijn fiets gesleurd. Hij kreeg enkele klappen tegen zijn achterhoofd en werd toen weer losgelaten.

De man, die een herenfiets bij zich had met aan beide zijden een fietstas, liep daarna verder in de richting van Halfords. Het gaat om een man van ongeveer 50 jaar oud met een baardje. Hij droeg een zwarte broek en een wit overhemd. De politie zoekt getuigen van het voorval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (22-8-2012 om 08:25)
Is dit waar we heen gaan? Als ik de reacties hieronder lees heeft bijna iedereen er vrede mee om eigen rechter te spelen en kwajongens af te tuigen. Doen we niet allemaal wel eens iets wat niet mag? Ik snap de frustratie maar mag dat lijden tot het spelen van eigen rechter?...
Marien (22-8-2012 om 08:12)
Als het kopt dat de jongen iemand aangereden heeft is het nog steeds niet goed te praten dat een volwassen vent een jongen bij zn strot pakt en slaat. Beetje ongezond om dat aan te moedigen.... Ik snap best dat meneer misschien boos werd, maar daar moet je dan toch op een andere manier mee omgaan.
Tsssssss (22-8-2012 om 07:35)
Je heb nog altijd met je tengels van andermans kind af te blijven !!.
Jan (22-8-2012 om 06:57)
Wat mij betreft kunnen ze die man een medaille geven. waarom wordt er in Goes nooit maar dan ook helemaal nooit iets gedaan aan al die fietsers die maar gewoon doorrijden? in beslag nemen en een week laten lopen.
Jee (22-8-2012 om 06:54)
Natuurlijk mag je daar niet fietsen. Maar als je 50 bent en iemand van 13 in elkaar slaat ben je op zijn zachtst gezegd niet echt stoer.
Con (22-8-2012 om 06:02)
Ben zelf laatst "bijna"aangereden door een fietster op een plaats waar je in Goes niet mag fietsen, het commentaar was dan moet je maar uitkijken, tís dat ik ze niet te pakken kon krijgen anders had ik hetzelfde gedaan als de man in dit verhaal !!
Cookie-instellingen beheren