Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 48 km

Jongen (13) mishandeld door man

Toegevoegd: 21-08-2012, 19.17 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - In de Lange Vorststraat in Goes is dinsdag rond 15.30 uur een 13-jarige jongen uit de gemeente Borsele mishandeld. 


De jongen reed samen met twee vrienden op de fiets door de Lange Vorststraat, een voetgangersgebied, in de richting van de Hema. Hij was de achterste fietser en werd plotseling door een man rond zijn keel beetgepakt en van zijn fiets gesleurd. Hij kreeg enkele klappen tegen zijn achterhoofd en werd toen weer losgelaten.

De man, die een herenfiets bij zich had met aan beide zijden een fietstas, liep daarna verder in de richting van Halfords. Het gaat om een man van ongeveer 50 jaar oud met een baardje. Hij droeg een zwarte broek en een wit overhemd. De politie zoekt getuigen van het voorval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dennis (22-8-2012 om 01:33)
Juist goed opgetreden van die meneer. Maar omdat je in nederland niemand mag slaan zal ik die ouwe nog een paar knallen op ze hersenpan geven dan leert hij het ook wel af bijdehand te doen. Wat een held een jongen van 13 met onschuldig fietsen..
Isabelle (22-8-2012 om 00:05)
Kijk die jongens hebben dan misschien ook iets gedaan wat niet mag, maar wie is er dan de volwassene??? Een keer bij de arm pakken en laten schrikken ok, maar hij zou het bij mijn kind vast niet moeten flikken, want de ouderen onder ons zijn erger nog dan de jeugd!!!!
Justin (21-8-2012 om 23:50)
Ik vind dat de man te ver is gegaan want hij had opzeminst die jongens kunnen aan spreken maar slaan en schoppen das gewoon niet terecht.
Ellen (21-8-2012 om 22:30)
Wat een achterlijke reacties. Je mag er niet fietsen nee....is dat een reden om als zgn man(?) een jochie van 13 neer te slaan? Belachelijk! Ben benieuwd of hij dat bij iemand van zijn eigen leeftijd ook zou doen. En dat er dan nog zoveel mensen zijn die het er mee eens zijn, snap er niks meer van!
Arjan (21-8-2012 om 21:46)
Je hoort niet te fietsen waar voetgangers lopen. Als je dan ook nog iemand voor zijn sokken rij dan heb je die klappen verdiend. Die zal het nu voortaan niet meer doen.
Marco (21-8-2012 om 21:35)
Goed gedaan hoor meneer, voetgangersgebied is voetgangersgebied ! Regels zijn regels ! Als iedereen zich daar nu eens aan gaat houden komt 't misschien nog 'ns goed met dit véél te tolerante landje.
Cookie-instellingen beheren