Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
73 files van totaal 262 km

Drie beginnend bestuurders onder invloed

Toegevoegd: 24-08-2012, 15.51 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In de nacht van donderdag op vrijdag zijn van drie beginnend bestuurders de rijbewijzen ingevorderd. Allen hadden, zo bleek uit blaastesten, teveel alcohol genuttigd. 

Een 21-jarige bestuurder uit Oost Souburg werd betrapt op de Stadsschuur in Middelburg. Hij blies 620 ug/l en dat is ruim 7 keer teveel alcohol voor een beginnend bestuurder. Een 30-jarige Vlissinger blies in de Paul Krugerstraat in Vlissingen bijna 6 keer teveel en kon zijn rijbewijs inleveren.


Een 25-jarige Middelburger werd rond 01.30 uur betrapt op de Langevieleweg in Middeburg. Hij blies 590ug/l (bijna 7 keer teveel) en ook van deze bestuurder is het rijbewijs ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Petra (25-8-2012 om 09:42)
Gelijk korte metten mee maken idd rijbewijs invorderen en het eerste jaar niet meer terug geven. een flinke boete er boven op en laat ze maar afzien..wie weet beseffen ze dan wat voor schade ze kunnen aanrichten. er wordt genoeg voor gewaarschuwd en nog kruipen er bestuurders achter het stuur..!!!!!
Nico (24-8-2012 om 22:29)
Wat mij betredft, iedereen die betrapt wordt met teveel alcohol naast de bestaande boetes een verplicht alcoholslot, en op eigen kosten
Renata (24-8-2012 om 17:43)
Het juiste woord hiervoor is misdadig. In de "verkeerde"' handen kan een auto een moordwapen zijn. En het zijn altijd de andere mensen die het slachtoffer zijn. Kei- en keihard straffen dat tuig.
Joep (24-8-2012 om 17:41)
Deze bestuurders met zoveel alcohol op moeten ze hun rijbewijs af pakken voor de zeven of zesde keer te veel in jaren.gemeten. dus zeven jaar en zes jaar
Arjan (24-8-2012 om 17:39)
Echt stoer om dan te gaan rijden. Rijbewijs nooit meer terug geven
Vlissinger (24-8-2012 om 16:58)
Goedzo, daar hebben we voorlopig geen last meer van, alhoewel de meeste gewoon zonder rijbewijs doorrijden. je moet wel echt oerdom zijn dat je drinkt en gaat rijden..niet alleen omdat het te gevaarlijk is, maar omdat je toch wel gepakt wordt.. ik zoek een woord...dommer dan dom? geen woorden voor.
Cookie-instellingen beheren