Weerbericht:
Bewolkt, in het noorden en oosten ook zon. Morgen af en toe motregen
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 134 km

Drie gewonden bij ongeluk Sloeweg

Toegevoegd: 08-10-2012, 09.13 uur - Update: 08-10-2012, 17.45 uur
Door: Manfred Berrevoets
'S-HEERENHOEK - Bij een ongeval op de Sloeweg ter hoogte van 's-Heerenhoek zijn maandagmorgen drie personen gewond geraakt.   


Het ongeval vond rond 7.15 uur plaats tussen een vrachtwagen en een personenauto. De personenauto kwam vanaf de A58, reed richting Westerscheldetunnel en kwam in botsing met de tegemoetkomende vrachtwagen. 

De bestuurder van de vrachtwagen, een 34-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht bleef ongedeerd. De drie inzittenden van de personenauto zijn met nog onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Eén van de slachtoffers is door de brandweer uit de auto bevrijd. De vrachtwagen kwam na het ongeval op zijn kant in de sloot terecht. Volgens de politie vervoerde de vrachtwagen levensmiddelen.  

De bestuurder van de personenauto verliet zijn rijbaan waar dat niet is toegestaan. Deze weg is gemarkeerd met een dubbele doorgetrokken streep. De weg is voor onderzoek en opruimwerkzaamheden tot 11.00 uur afgesloten geweest voor het verkeer. Het verkeer werd tijdelijk omgeleid. 


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lia (13-10-2012 om 12:23)
Wat een een verhalen weer je mag er niet in halen dat weten we allemaal wel hoop ik wat er gebeurt is weet ik niet want ik was er niet bij maar de vrachtwagen chauffer word altijd gelijk veroordeeld
Sandoz (11-10-2012 om 16:26)
Wat een vooroordelen allemaal.Schuld of geen schuld Het is al erg genoeg voor alle betrokkenen! Heel veel sterkte voor alle gewonden.
Tinus (10-10-2012 om 19:02)
Tuurlijk... Geef de schuld maar weer aan de vrachtwagen chauffeur.. Makkelijk hoor...
Janko (10-10-2012 om 16:09)
Voor sommige is lezen moeilijk de automobilist was aan het inhalen dat weet ik toevallig van de betrokken chauffeur van de vrachtwagenen reijsbergen de chauffeur was niet met zijn telefoon bezig ander wijk je niet uit en rem je af
Vonk (10-10-2012 om 15:09)
Jammer dat er zoiets gebeurt maar voor de gene de chauffeur gaan verwijten kijk eerst naar de foto's. En geef dan commentaar voor de rest veel sterkte voor de betrokken personen van dit ongeval
Emil (10-10-2012 om 12:05)
Sorry Lalo ongeluk zit in een kleinhoekje. Ik vind dit wel een aardige fout je haal toch niet in waar het niet mag. en maar klagen als er weer een ongeval met vrachtwagen is. Ik denk dat de meeste mensen nog geen eens inhoud wat een vrachtwagen is
Cookie-instellingen beheren