Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Hennepplanten in achtertuin woning

Toegevoegd: 09-10-2012, 16.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
HEIKANT - Maandag heeft de politie in de Julianastraat in Heikant een hennepkwekerij aangetroffen. 


In een tuin van een woning stonden onder plastic 14 planten van 3 meter hoog. Aan de overzijde van de tuin stonden nog 4 grote planten van circa 2,5 meter hoog. 

De kwekerij is vernietigd. Volgens de politie is er niemand aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (10-10-2012 om 12:34)
Pak die harddrugs gebruikers en dealers eens aan, die tuinkwekers doen dit puur voor eigen gebruik. Er zijn ook mensen die dit als medicijn hebben. Je pakt een hart patient toch ook zijn pillen niet af. Laat ze met rust!!!!!!! Niks beters te doen dan blowertje pesten!!!
Marco (10-10-2012 om 12:27)
Dat is de politie, denken dat ze daarmee een grote slag slaan.
Jos (10-10-2012 om 10:28)
Hoezo wiet is softdrugs ! Met de chemische rommel die ze erbij doen is het THC gehalte zo toegenomen dat sommige soorten gewoon harddrugs zijn, met dank als produkten als "missinglink" enz.....tegenwoordig doen ze dit ook met buitenwiet !
Amnesia (10-10-2012 om 09:58)
Wat een onzin zegl ! Ik ben zwaar tegen anti drugs beleid ende wietpas... Waarom moeten mensen lid worden van een criminele organisatie? Laat de mensen gewoon baabjes roken. Door die wietpas staat er heel wat tuig van de bovenste richel op straat! Een Joint in de morgen is een dag zonder zorgen!
Fred (10-10-2012 om 09:38)
Het probleem van de staat is dat ze hier geen woekerwinsten op kunnen pakken zoals alcohol en sigaretten. zodra ze een manier vinden om het kweken te kunnen controleren van hoger hand , en er dan acijnzen en btw op te heffen zal het gelegaliseerd worden , vrees ik . zet gewoon 5 plantjes,
Arie (10-10-2012 om 09:34)
Er wordt hier net gedaan alsof de hoogte van de plant wat zegt over de ernstigheid van een zogenaamd misdrijf. Die planten worden buiten nu eenmaal zo hoog, dat zegt niks over de eigenaar van de plant, binnen groeien ze in de breedte, buiten in de hoogte. Een niet-gebruiker
Cookie-instellingen beheren