Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 97 km

Gewonde bij schietpartij Middelburg

Toegevoegd: 17-10-2012, 06.06 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is vannacht een man neergeschoten. Hij raakte gewond. De dader is voortvluchtig.


De politie kreeg rond 02.15 uur de melding dat er was geschoten in de omgeving van de Vrijlandstraat in de wijk Dauwendaele. Waar de schietpartij precies had plaatsgevonden en of er ook iemand gewond was geraakt, was niet duidelijk. Zodoende werd een zoekactie gestart.

Uiteindelijk werd in het Kriekenhof een gewonde man aangetroffen. Rond 03.30 uur werd een ambulance naar deze straat gestuurd. Volgens de politie is momenteel nog niet te zeggen hoe ernstig de verwondingen van de man zijn.

De politie zette ter plekke een grote plaats delict af. Tussen de Topaas, het Goudend, de Dauwendaelsestraat, de Krieknhofstraat en de Vrijlandstraat werd een afzetting gemaakt. Een deel van de Roozenburglaan was volledig afgezet met rood-witlinten. Vermoedelijk is het slachtoffer geraakt bij de Topaas en vervolgens langs kerkgebouw De Hoeksteen naar een brandgang bij de Kriekenhof gegaan.

De technische recherche heeft de plaats delict onderzocht. Er zijn foto's gemaakt en ook is er materiaal veilig gesteld en meegenomen voor nader onderzoek. Wat er precies is aangetroffen, is niet bekend. De politie kon de plaats delict rond 05.45 uur vrijgeven.

De politie heeft nog geen verdachte(n) kunnen aanhouden.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Buurtbewoner (17-10-2012 om 10:06)
Ik probeer niks goed te praten maar dit had overal kunnen gebeuren, zieke geesten heb je overal! Ook niet met een agent op iedere straathoek kun je zoiets niet voorkomen.. En ik heb geen zin om uit mijn slaap gehouden te worden door een politieheli die de wijk in de gaten houdt 's nachts.. Dus..
Annelies (17-10-2012 om 09:45)
Waarom controleert de politie die plek niet dagelijks ? en echt deze hangjongeren dealen in weed,cocaine, breken in en hebben wapens. soms zelfs zeer zware wapens.; Uit deze schietpartij blijkt volgens mij dus ook dat ouderen criminele connecties hebben met deze jongeren, crimineel netwerk oprollen
Annelies (17-10-2012 om 09:41)
En dit heeft dus weer zeer waarschijnlijk verband met de hangjongeren in Dauwendaele die in die omgeving s'nachts rondhangen ! Topaas dat is dat straatje waar zij s'nacht in zo'n tunneltje zich bevinden.
Arnoniem (17-10-2012 om 09:00)
En t circus gaat weer los barsten nu .... Dauwendaele dit , dauwendaele dat !!! T kan overal gebeuren !!!!!
Muus (17-10-2012 om 07:33)
Waarschuwing voor iedereen Hoeveel mensen geven aan hoe het gaat in de wijk Open de ogen allemaal meer controle in de wijk zal nodig zijn Beterschap voor de gewonde
Cookie-instellingen beheren