Weerbericht:
Plaatselijk mist. Overdag zonnige perioden. Vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Busje van de weg in Serooskerke: twee gewonden

Toegevoegd: 17-11-2005, 07.26 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

SEROOSKEKERE (W) - Bij een ongeval op de N57 zijn donderdagochtend enkele personen gewond geraakt. De twee zaten in een busje toen deze rond tien voor half zes van de weg raakte en op zijn kant tot stilstand kwam. Het busje had in zijn vaart ook een boom geramd.

In eerste instantie ging men uit van een ongeval met beknelling, maar ter plaatse bleek dat hiervan geen sprake was. Desondanks schaalde de brandweer op naar 'middelongeval' en kreeg de inmiddels gealarmeerde blusgroep van Serooskerke (W) assistentie vanuit Middelburg (hulpverleningsvoertuig 4770) en Veere (tankautospuit 4632).

De gewonden zijn ter plaatse behandeld door de ambulancedienst. Of, en hoeveel mensen er zijn afgevoerd is nog niet geheel duidelijk. Ook is nog niet bekend wat de aard en de ernst van de verwondingen is. Voor de medische hulpverlening waren ambulances uit Neeltje Jans en Middelburg aanwezig.

De politie heeft het verkeer gedurende de hulpverlening tijdelijk over het fietspad langs de weg geleid. Bergingsbedrijf van Halst heeft het bestelbusje geborgen. De schade is groot. De oorzaak van het ongeval is nog niet geheel zeker, al vermoedt de politie dat het busje van de weg is geraakt door hevige neerslag.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren