Weerbericht:
Bewolkt, in het noordoosten enkele opklaringen. Morgen af en toe motregen
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 70 km

Felle brand in woning Middelburg

Toegevoegd: 27-10-2012, 01.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In Middelburg is vrijdagavond tegen half elf brand ontstaan in een leegstaande woning aan de Rentmeesterlaan.  

De brandweer heeft de brand opgeschaald naar middelbrand omdat het vuur dreigde door te slaan van de begane grond naar de bovenverdieping. De brandweer heeft kunnen voorkomen dat het vuur oversloeg naar de buren. Deze hebben wel last van rook- en roetschade en zullen de nacht elders moeten doorbrengen. 


Rond 23.00 uur kon de brandweer het sein brandmeester geven. Om de brand te blussen zijn er twee blusvoertuigen en een ladderwagen ingezet. Een deel van de Magistraatwijk in Middelburg-Zuid kwam tijdens de brand zonder stroom te zitten. 

Of de stroomstoring veroorzaakt was door de brand, is echter niet duidelijk. Energiebedrijf Delta is ingeschakeld om de storing te verhelpen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pietjuh (28-10-2012 om 16:33)
@Joey vertel......waar het dan meer gebeurd in die buurt,ik woon daar ook vlakbij,kan me niet voorstellen dat het erger is dan in andere wijken,hoor of zie nooit iets bijzonders.Lege woningen zijn wel een gewild object lijkt mij,of weet jij meer mss?Kijk uit met wat je roept.
Joey (27-10-2012 om 12:28)
Gebeurt wel erg vaak in die buurt he .. Misschien die huizen een keer goed na laten kijken ...
Joop (27-10-2012 om 11:00)
Is de oorzaak van de brand ook bekend? Als het een leegstaande woning was; wat brandde er dan?
Evelyne (27-10-2012 om 08:39)
Ik heb het gezien ik woon maar een paar huizen verderop echt erg een hoekhuis in brand
Cookie-instellingen beheren