Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

EOD onderzoekt woning dode man

Toegevoegd: 05-11-2012, 11.18 uur - Update: 05-11-2012, 17.55 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De Explosieven Opruimingsdienst (EOD) heeft vandaag in Vlissingen onderzoek gedaan in een woning waar zaterdag een dode man is gevonden.  


De politie kreeg zaterdag rond 11.45 uur de melding binnen dat een 58-jarige man al een tijdje niet meer was gezien. Volgens een buurtbewoner leidde de man een teruggetrokken bestaan en had hij weinig contact met de mensen in de buurt. De politie besloot daarop een kijkje te nemen in de woning van de man aan de Willem van de Veldelaan. 

Het koste de politie de nodige moeite om de woning van de man binnen te komen. Hij bleek reeds te zijn overleden. Volgens de politie stierf de man een natuurlijke dood en lag hij vermoedelijk al enige tijd in de woning toen hij werd gevonden. 

In het huis van de man werden zaterdag ruim 20 geweren gevonden. Het meerendeel hiervan was antiek. De politie stuitte ook op enkele afgesloten kamers die voorzien waren van een amateuristisch alarmsysteem. In de afgesloten kamers heeft de politie nog meer vuurwapens gevonden. Ook zijn er dozen met duizenden stuks munitie en één onklaar gemaakte handgranaat gevonden. 

In totaal zijn er veertig (nep)vuurwapens in beslag genomen en duizenden stuks munitie van verschillend kaliber. Alles wordt vernietigd als ons onderzoek is afgerond. De granaat is meegenomen door de EOD.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren