Weerbericht:
Vandaag af en toe zon en tot de avond overwegend droog. Morgen veel regen
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 41 km

Man (18) komt om bij ongeluk

Toegevoegd: 21-11-2012, 23.28 uur
Door: Roland de Jong

NOORDGOUWE - Bij een verkeersongeval in Noordgouwe op Schouwen-Duiveland is woensdagavond iemand om het leven gekomen.


Het ongeluk gebeurde rond 21.00 uur op de Kloosterweg. Een 18-jarige automobilist is door nog onbekende oorzaak met zijn auto tegen een boom gereden en over de kop gegaan. Het slachtoffer raakte bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. Ambulancepersoneel heeft nog geprobeerd de zwaargewonde man te reanimeren, maar dit mocht helaas niet meer baten. Het slachtoffer is ter plaatste overleden.

Op de Kloosterweg lag ten tijde van het ongeluk slik. De politie heeft ter plekke een onderzoek ingesteld om te achterhalen of de modder heeft bijgedragen aan het plaatsvinden van het ongeluk. Boeren en loonwerkers zijn verplicht hun best te doen om vervuiling van de weg te voorkomen.

Komt er toch slik op de weg of op een fietspad, dan moet dit zo snel mogelijk worden opgeruimd. De vervuiler is altijd aansprakelijk voor eventuele schade of letsel veroorzaakt door slik op de weg. Of dat in deze situatie ook geldt, moet volgens de politie nog worden onderzocht.

Vanwege het ongeluk was de weg enige tijd afgesloten voor het verkeer. De wegbeheerder heeft later op de avond de weg schoongemaakt en weer vrijgegeven voor verkeer.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (24-12-2012 om 15:07)
Ik vind het niet normaal zoals sommige reageren. deze jongen is er niet meer en je kan het hem niet meer terug vragen wat er gebeurd is. en ja de boeren mogen ook wel een beetje opletten. graag een beetje respect
Sylvia (4-12-2012 om 23:52)
Ik vind het triest dat de meeste dr vanuit gaan van go een jonge knul,zal wel te hard gerede hebbe bla bla,ken je dr wel mooi verhaaltje om heenmake ,maar ik wens de nabestaande heel veel sterkte toe in deze moeilijke tyd.
Jedidja (2-12-2012 om 22:01)
Het is natuurlijk heel erg en ik wens de nabestaanden veel sterkte toe, maar is dit idd de EERSTE omgekomene automobilist dit jaar, zoals Zeeuwsvlaamse suggereert?? Dan is dat wel een laag aantal! Iedere dode is er 1 teveel, maar het jaar is bijna om en dan de eerste dode...
Mening (25-11-2012 om 00:58)
Wat een gezever weer tegen de boeren zeg. De algemene burgers zouden zich ook gewoon eens een keer kunnen inhouden qua autorijden... Alles moet snel en iedereen heeft haast. Heej maar vergeet niet dat boeren voor jullie vreten zorgt en niet vanzelfsprekend vinden dat supermarkten vol blijven.. BAH!
Anoniem (24-11-2012 om 21:32)
Veel sterkte in dit moeilijke verlies!. familie, vrienden en iedereen die Jacob-Jan lief hadden! Ik ken J-J niet niet persoonlijk maar het heeft wel indruk op me gemaakt, je ziet dat het zo snel in een keer zonder dat iemand het verwacht af gelopen zijn en dan..!
Johan (24-11-2012 om 19:44)
Veel sterkt met het verlies. Ze waren vandaag aan de heuvelsweg bezig. Stonden borden 50 met slipgevaar, Trekkers met schuifbord borstel en waterwagen. Staan wij te wachten om die jongens dr werk te laten doen komen er nog mensen inhalen die schijnbaar haast hebben! Het geduld is ver te zoeken.
Cookie-instellingen beheren