Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Oorzaak dodelijk ongeval onbekend

Toegevoegd: 22-11-2012, 19.08 uur
Door: Manfred Berrevoets
NOORDGOUWE - Op de Kloosterweg in Noordgouwe, waar woensdagavond een 18-jarige automobilist dodelijk verongelukte, lag slik. Dat blijkt uit onderzoek van de politie.  


Door een medewerker van de Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie is zo spoedig mogelijk na het ongeval ter plaatse onderzoek gedaan naar de mogelijke oorzaak.  

Op de akkerlanden die om de Kloosterweg heen liggen waren gisteren boeren bezig om bieten van het land te rijden. Door de wegbeheerder is op deze weg toezicht gehouden met betrekking tot de vervuiling van de weg ten gevolge van deze werkzaamheden. De wegbeheerder heeft geconstateerd dat er door de boeren voldoende maatregelen waren genomen.

Er waren onder andere waarschuwingsborden geplaatst, zodat het weggebruikers duidelijk was om op te passen voor slik/modder op deze weg. Om deze waarschuwingen nog extra kracht bij te zetten heeft de wegbeheerder zelf nog twee extra borden geplaatst met een snelheidsbeperking en het bord 'slipgevaar'. Deze borden waren goed zichtbaar geplaatst. Ten tijde van het ongeval was er sprake van platgereden modder op het wegdek. 

De vraag of de automobilist te hard heeft gereden is ook onderdeel van het VOA-onderzoek. Het antwoord hierop kan alleen duidelijk worden na een uitgebreider onderzoek. 

Volgens de politie is de exacte oorzaak van het ongeluk nog niet bekend. De man raakte bij het ongeluk bekneld. Hulpverleners probeerden hem nog te reanimeren, maar dat mocht niet baten. Het slachtoffer overleed ter plekke. 

Zie ook:
- 21/11/2012: Man (18) komt om bij ongeluk


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kennis (24-11-2012 om 12:24)
OUDERS BROERS EN ZUSSEN. Het gaat er niet over Hoe het is gebeurd,maar wàt er is gebeurd !! verschrikkelijk om dit te overkomen. Ik wens jullie Zijn nabijheid.
Een zeeuw (23-11-2012 om 22:20)
Beste familie, Gecondoleerd met het verlies van jullie zoon en broertje. Hoe vreselijk om zo onverwachts iemand te verliezen. Heel veel sterkte en Gods onmisbare kracht toegewenst om dit verlies te kunnen dragen.
Anoniem (23-11-2012 om 21:21)
Mensen, is het nou zo belangerijk wie zijn schuld het is, en hoe het gekomen is?. Deze jongen is er niet meer, Sterkte familie & vrienden!
Marjoke (23-11-2012 om 20:30)
Het is oogsttijd in Zeeland (elders ook). Dat betekent slik op de weg en tractoren. Soms geeft dat overlast, men kan niet na 1 ritje de weg schoon spuiten, dus slik op de weg betekent uitkijken en een trekker voor je betekent geduld hebben. En in beide gevallen: snelheid aanpassen.
Commer (23-11-2012 om 20:02)
De wegbeheerder heeft geconstateerd dat er voldoende maatregelen genomen waren door de akkerbouwers. Gezien de strenge regels en het actieve handhavingsbeleid is het niet terecht om u richting de akkerbouwers zo kritisch uit te laten. Vermijd dan indien mogelijk deze wegen of matig uw snelheid!!
Kees (23-11-2012 om 19:43)
Wat achtergronden betreffende het slachtoffer: zoon van een akkerbouwer en sinds afgelopen maandag zijn rijbewijs. En nee, de borden waren niet omgewaaid. Ze staan er nog steeds. Wel weggedraaid, omdat de weg nu schoon is, maar nog niet alle bieten zijn van het betreffende perceel.
Cookie-instellingen beheren