Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Fietser zwaargewond in Goes

Toegevoegd: 27-11-2012, 12.03 uur - Update: 27-11-2012, 22.22 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een verkeersongeluk in Goes is dinsdagmorgen een 60-jarige vrouw uit de gemeente Goes ernstig gewond geraakt.


De fietsende vrouw werd rond 09.50 uur op de Singelstraat aangereden door een 84-jarige automobilist uit dezelfde gemeente. De automobilist verklaarde dat hij de vrouw wel had zien fietsen. Hij wilde op de rem trappen maar zijn voet schoot waarschijnlijk van het pedaal af en kwam op het gaspedaal terecht, waardoor de aanrijding ontstond.

De auto raakte ook een geparkeerde bestelbus en een geparkeerde personenauto. Er kwamen twee ambulanceteams ter plekke om de gewonde te stabiliseren. Het traumteam uit Rotterdam werd opgeroepen, maar kwam niet meer ter plaatse.

Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Ze liep volgens de politie meerdere botbreuken op. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan om de toedracht van de aanrijding vast te stellen. Vanwege het ongeluk was de Singelstraat enige tijd afgesloten.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A.T. (29-11-2012 om 13:03)
Ik begrijp eerlijk gezegd ook niet helemaal waarom de redactie dit soort reacties goedkeurd. Natuurlijk heeft iedereen recht op zijn mening, maar er kijken ook naasten van betrokkenen hier. Dan kunnen dit soort beschuldigingen toch pijnlijk zijn.
C.F (29-11-2012 om 09:15)
Ik irriteer me steeds vaker over de gemeene reacties van mensen. Die man is echt niet opgestaan met de gedachte ""vandaag ga ik iemand aan rijden" dat is een ongeluk, maar veel sterkte aan de vrouw en ook aan de man!! en als iemand een rot reactie plaatst er is een gezegde over een steen en zonden
Mariska (28-11-2012 om 12:56)
Jullie weten niet wat er gebeurd is, ik ken dan toevallig de bestuurder van de auto en die is ook behoorlijk ondersteboven van het gebeuren. Je heb ook de auto niet gezien dus weet je ook niet wat de schade er aan is. Ik wens de fietster veel sterkte maar ook zeker de bestuurder.
A.T. (28-11-2012 om 07:14)
K en Barry. Lees het bericht alvorens conclusies te trekken en zulke domme reacties te plaatsen. Er staat dat hij haar gezien had maar dat waarschijnlijk zijn voet van de rem geschoten is op het gaspedaal. Dit is heel erg voor het slachtoffer, maar ook voor de bestuurder. Stop met zulke reacties!
K (27-11-2012 om 18:39)
Vreemd, als ik de krijtsporen op de foto zie, lijkt het wel of de auto omgedraaid is dus de bestuurder/ster moet wel blind zijn en de fietser niet gezien hebben of haar opzettelijk omver gereden hebben, toch valt de schade aan de auto mee hopelijk valt de schade aan de vrouw ook mee
Monique (27-11-2012 om 17:51)
Ik vrees dat hier mijn collega bij betrokken is geweest, helaas als de fietser. Sterkte in ieder geval...... hopelijk ben je snel weer hersteld...
Cookie-instellingen beheren