Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Fietser zwaargewond in Goes

Toegevoegd: 27-11-2012, 12.03 uur - Update: 27-11-2012, 22.22 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een verkeersongeluk in Goes is dinsdagmorgen een 60-jarige vrouw uit de gemeente Goes ernstig gewond geraakt.


De fietsende vrouw werd rond 09.50 uur op de Singelstraat aangereden door een 84-jarige automobilist uit dezelfde gemeente. De automobilist verklaarde dat hij de vrouw wel had zien fietsen. Hij wilde op de rem trappen maar zijn voet schoot waarschijnlijk van het pedaal af en kwam op het gaspedaal terecht, waardoor de aanrijding ontstond.

De auto raakte ook een geparkeerde bestelbus en een geparkeerde personenauto. Er kwamen twee ambulanceteams ter plekke om de gewonde te stabiliseren. Het traumteam uit Rotterdam werd opgeroepen, maar kwam niet meer ter plaatse.

Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Ze liep volgens de politie meerdere botbreuken op. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan om de toedracht van de aanrijding vast te stellen. Vanwege het ongeluk was de Singelstraat enige tijd afgesloten.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Barry (27-11-2012 om 16:32)
Te hard gereden zeker? Ik snap niet dat mensen daar met de auto harder dan stapvoets rijden. Daar fietsen en wandelen altijd mensen.
Jan (27-11-2012 om 13:09)
Mijn auto stond naast de bus toe het gebeurde, ik heb het gelukkig niet zien gebeuren. snel en adequaat optreden van ambulance en politie , bravo. hoop dat de vrouw er niets aan overhoudt, sterkte.
Cookie-instellingen beheren