Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Roemeense zakkenroller aangehouden

Toegevoegd: 29-11-2012, 14.10 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie denkt met de aanhouding van een 44-jarige Roemeense man meerdere zaken van zakkenrollerij te hebben opgelost.


De man werd op 27 oktober 2012 aangehouden in Terneuzen. Hij zou die middag in Axel een portemonnee van een oudere vrouw hebben gestolen. De 44 jarige man werd herkend van diverse camerabeelden.

De man wordt verdacht van het zakkenrollen van nog vier andere slachtoffers. Hij zou zijn slachtoffers hebben gemaakt bij supermarkten in heel Zeeland. De slachtoffers waren hoofdzakelijk oudere dames.

Een 72-jarige vrouw uit Goes werd zelfs twee keer slachtoffer van zakkenrollen door vermoedelijk de 44-jarige man. Ze werd op 5 juli en op 26 oktober van haar tas en portemonnee bestolen.

In een aantal gevallen werd ook geld opgenomen met de ontvreemde bankpassen. De politie vermoedt dan ook dat door de dader in andere winkels eerst de pincode werd afgekeken. De 44 jarige man zit nog vast en zal zich begin januari voor de rechter moeten verantwoorden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Esther (30-11-2012 om 22:12)
Alle buitenlanders over 1 kam scheren vindt ik nogal wat maar wat betreft het oostblok een en al crimineel en idd dat irritante hoempapa muziekje bij de Jumbo in OSB komt mij ook de neusgaten uit man ga werk zoeken en laat je klauwen wapperen maar blijf vooral met je fikken van andermans spullen af.
Bertus (30-11-2012 om 08:04)
Het is allemaal niet zo erg dat er een paar boefjes rondlopen, maar ze lachen autochtone nederlanders expres recht in hun gezicht uit omdat wij zo dom en naief zijn. ze delen het gewoon even mee dat ze hier komen om te jatten en lachen. en justitie ? te druk, moeten fietsers zonder licht pakken !
Tegen (30-11-2012 om 07:49)
Net kabinet rutte met het vestzak-broekzak verhaal.
E (29-11-2012 om 20:08)
Wat zielig zeg een bejaarde vrouw rollen durven ze niet iemand van hun eigen leeftijd? Ik zeg geen moeite mee nemen een paar tikken geven en terug naar eigen land sturen. Of hier de gevangenis niet zo zwaar maken als in het buitenland hier is het een vakantie adres
Souburger (29-11-2012 om 19:54)
Gatver het wel weer eens niet een Roemeen zijn! Bij sommige overtredingen weet je bij voorbaat in welke hoek je het moet zoeken. Skimmen, zakken rollen, etc. Oh ja, die lui komen hier zogenaamd om te werken. Yeah right.. Met die klote accordeons telkens het zelfde deuntje spelen, bedelen en roven...
Henriette (29-11-2012 om 17:02)
Hoera voor Europa met open grenzen. Weg ermee!!Terug naar Nederland. Het is te gek voor woorden, die lui lachen in hun vuistje. Dit is geen raddraaierij maar realiteit, helaas.....
Cookie-instellingen beheren