Weerbericht:
Overwegend bewolkt, af en toe regen. Morgen enkele buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto tegen boom na uitwijkmanoeuvre

Toegevoegd: 29-11-2012, 20.06 uur
De 53-jarige automobiliste moest uitwijken voor een auto.
De 53-jarige automobiliste moest uitwijken voor een auto.
© Foto: Leendert van der Klooster
Door: Roland de Jong
POORTVLIET - Op de Bram Groenewegeweg in Poortvliet is donderdagmiddag rond 16.00 uur een 53-jarige automobiliste uit de gemeente Tholen tegen een boom gereden. Dit nadat zij moest uitwijken voor een tegemoetkomende auto.

De tegenligger, een 20-jarige man uit de gemeente Tholen, reed achter een vrachtwagen die hij wilde inhalen. Toen hij naast deze vrachtwagen reed, naderde de 53-jarige automobiliste. Om een aanrijding te voorkomen, week zij uit waarna zij tegen een boom tot stilstand kwam.

Toen agenten ter plaatse kwamen, stond de 53-jarige vrouw naast haar auto. Ze had door de aanrijding last van haar rug. Een ambulance kwam ook ter plaatse en heeft de vrouw voor onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom.

Haar auto raakte flink beschadigd en moest worden weggesleept door een takelbedrijf.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bertus kan tenminste rijden (30-11-2012 om 07:51)
Dat is dan poging tot doodslag voor die 20 jarige beginnend "bestuurder". maar met de rechters in nederland ? krijgt hij waarschijnlijk nog geld toe ook.