Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee winkeldieven aangehouden

Toegevoegd: 30-11-2012, 17.18 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft donderdagmiddag twee Roemeense vrouwen van 33- en 36 jaar aangehouden voor winkeldiefstal bij de Kruidvat in Goes.


Een agente had in privétijd gezien dat in de betreffende winkel twee vrouwen opvallend rondliepen en die vermoedelijk niet de bedoeling hadden iets te kopen. Hun signalement werd doorgegeven aan collega's die in dienst waren.

Het tweetal verliet kort na elkaar de winkel, zonder iets af te rekenen bij de kassa, en liepen weg richting de Steenen Brug. Daar werden ze staande gehouden door twee agenten. Naar aanleiding van de melding, de manier waarop de vrouwen zich gedroegen en het feit dat er de laatste tijd veel wordt zakkengerold in Goes, werd het tweetal verzocht mee te gaan om zich door een vrouwelijke collega te laten onderzoeken aan hun kleding.

Bij het instappen in de politieauto voelde één van de agenten dat de schoudertassen van de dames wel erg zwaar wogen. Op het politiebureau bleek waarom, de tassen waren gevuld met make-up en parfum ter waarde van 300 euro, afkomstig van de Kruidvat.

Beide dames zijn aangehouden en verhoord. Tijdens dit verhoor bekenden ze deze diefstal te hebben gepleegd. Ze zijn vervolgens ingesloten in een politiecel in Torentijd voor verder onderzoek. De vrouwen hebben geen vaste- woon of verblijfplaats.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja (13-12-2012 om 14:01)
Nederlanders stelen veel meer dan de buitenlanders, dat is gewoon een feit ,Maar het is wel makkelijk om de andere de beschuldigen In dit geval niet natuurlijk, deze 2 moet gelijk de land uit Nu zijn opgepakt ,maar daarvoor wie weet voor hoeveel euro hebben gestolen toch
Rob (2-12-2012 om 19:17)
Fijn he, die grenzen open. De ideologie van de linkse kliek in Den Haag. Dat MOET en ZAL er komen, kosten wat het kost. Maar ja je kan blijven klagen tot je een ons weegt want ze doen toch wat ze zelf willen in Den Haag.
Willem (2-12-2012 om 14:58)
Nico, ja. maar nederland heeft al meer dan genoeg crimineel tuig. op meer van dat tuig uit o.a oost europa zitten we niet te wachten. het land uit schoppen en tot ongewenst persoon verklaren. beter uit europa zodat de grenzen weer dicht kunnen.
Nico (2-12-2012 om 12:02)
Als je het totale verhaal niet weet is het beter om niet over andere landen te oordelen.......en Marja ik denk dat er meer prostitutie is in Nederland dan in Roemenie. En niet alle mensen van Roemenie zijn slecht. In Nederland zijn er ook mensen die stelen.
Bertus (2-12-2012 om 10:16)
Nee andre, in de krant staat dat het goed is voor de economie. zeggen vooral de VVD werkgevers natuurlijk.
Marco (2-12-2012 om 00:11)
1. Kijk en lees hoeveel mensen al willen hebben dat die crimi buitenlanders ons land worden uit gezet, nee dat doen ze weer niet, we moeten wel stemmen maar onze eisen worden niet gehoord.
Cookie-instellingen beheren