Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Dode man in woning Nieuwland

Toegevoegd: 30-11-2012, 17.30 uur - Update: 30-11-2012, 20.00 uur
Door: Roland de Jong

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - In een woning aan de Kerkstraat in Nieuw- en Sint Joosland is vanmiddag een dode man aangetroffen. Dat heeft de politie bevestigd.


Het slachtoffer werd aan het einde van de middag gevonden in een rijtjeshuis. De politie is ter plaatse gekomen en heeft een raam geforceerd om binnen in de woning te komen. Een glaszetter is ingeschakeld om de ruit weer te repareren. 

De technische recherche en een arts van de GGD hebben onderzoek gedaan om te achterhalen waaraan de persoon was overleden. Rond 19.00 uur concludeerde de politie dat het slachtoffer niet door een misdrijf om het leven was gekomen.

De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend gemaakt.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren